![]() |
|
|
#71 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Tak to ja plne souhlasim s coccinnele. Taky u nas vse funguje skvele...a nemuzu si na ne stezovat. ![]()
|
|
|
|
#72 |
|
Actief Lid
|
Manzelova rodina ma snad sto clenu. Schazeji se pri jakekoliv prilezitosti a mluvi jeden pres druheho, ze nekdy skoro utikam... Dokonce ted vsichni jezdi do Cech na dovolenou
A tchyne nas stale premlouva, at' se pristehujem nekam pobliz, aby nas nemela tak daleko Takze bych nerekla, ze jsou tak chladni... alespon ne v mem pripade.
|
|
|
|
#73 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no rodina mehop ex se schazela na muj vkus az moc,bylo to az otravne,jak kazdy vikend prijizdela nejaka teta atd. rodina meho soucasneho pritele je v tomhle smeru ''normalni'',ale jsou z nich citit hodne chladny vztahy viz vztah myho pritele k jeho rodicum |
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Actief Lid
|
My z manzelovi strany uz nikoho nemame, coz je docela mrzi. Je to skoda, protoze svatky atd nemuzes slavit v celem rodinnem kruhu jak se patri.
Pak je to take horsi, ze az budeme jednou cekat rodinu, kdo me bude pomahat. Vsak to zname, vlastni mamka je nade vse a kdyz prijde nejaka teta tak je to take fajn. Myslim tim na hlidani. Tak to tady dalate vy s detma? Vy tady asi pribuzne mate, kteri vypomuzou ne? |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Lid
|
muj manzel pochazi z 5ti sourozencu.kazdy ma 2-4deti.takze dost velka rodina.maji mezi sebou take velice dobre vztahy.spolecne oslavy narozenin,velikonoc,vanoc atd.jsou bezne.vsichni jsou vychovani k velke ucte k rodicum.o pomoc si ale moc nerikam.radeji si vse zarizuji sama.jelikoz je manzel pracovne hodne pryc ,snazim se spolehat sama na sebe.
a kdyz napriklad musim vecer pracovat,mam pro syna hlidani.2-3krat tydne.a o vikendu se nekdy domluvim s jinou maminou.zatim to funguje dobre. ![]() |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Volwaardig Lid
|
Jak to tak procitam, tak jste vsichni docela v pohode co?
To je dobre! Veroniko: To ze lidi tu kouri travu snad kazdy vi.. Davam za pravdu ze je to velmi neprijemne kdyz nekdo huli furt. Nejenom ten zapach, ale cloveka to ustavicne huleni tak strasne zmeni..nakonec pak uz ani neni sam sebou! Dokazu si zive predstavit, ze jestli to nekouris tak Ti ty stadia vadi. Ja osobne se jointu nebojim, i kdyz ty stadia ustavicneho "stoned" uz mam nastesti za sebou Vim ale, ze jsou lidi, kterym timto stylem proste fungujou na 100% (a znam jich ve sve profesi mnoho!). Vetsina jsou to umelci:muzikanti, dj-ove, a dekorateri. Jsou to ale vyjimky potvrzujici pravidlo... Ted bych se s Vami rad vratil k tematu.. ![]()
|
|
|
#77 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
vsechno v pohode???![]() |
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Volwaardig Lid
|
Jsem se svou slecnou, ale ze bych byl spokojen?
Vime oba ze to jednoho dne skonci...nejak nam to vazne A pak? Buh vi.. Snad uz si najdu nejakou poradnou zenskou (nejradsi Cesku samozrejme) abychom to spolu valeli az do konce.(haha) Hlavni je ze to ty zensky nikdy nevydrzi se mnou-ne ze bych byl neverny nebo tak, ale mam spousty prace s muzikou a nekdy jde opravdu vse stranou kdyz je makacka (to tak obcas byva) Nechapu ze se ty holanske zenske neumi zabavit sami, budto musi vzdy se mnou a kdyz to nejde (zahranici, tura atd.) tak je nasrana, fnuka a do finale na me vyblije vsechny sve vycitky a nadava do devkaru (to si v hlave ztelesni sve nocni mury..) Nekdy nejsem ani 5 minut doma a atmosfera je jak na funuse..(a horsi) Az si nekdy rikam ze ji snad asi opravdu zahnu-vzdyt na tech party je krasnych slecen dost, ale nejde to-nejsem tak vychovanej.(jednou v zivote jsem to udelal v Cechach bylo mi 15 a do dneska me to obcas strasi nez usnu!) ![]() Tak nejak tedy..nic moc vid? Je to divna situace, kdyby jsem byl svuj kamarad tak bych si asi poradil to konecne rozlousknout a kdyz to tady tak pisu tak mi dochazi co bude potreba udelat. Jinak budu jak ta krava v pisnicce Hegerovy co si zere roky sveho zivota.. ![]()
|
|
|
#79 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
jak tak tady ctu ty tvoje zpravy, nevim nevim...no ja bych to musela skoncit, to bych nesnesla ale asi to neni zas az tak lehky, co? No kazdopadne abych taky prispela svym nazorem na tema laska... ja jsem neuveritelne stastna, ze jsem potkala svyho pritele. Se vsim mi pomaha, je milouckej, hodnouckej, s jeho rodicema nemam vubec problem, jsou moc fajn a berou me takovou jaka jsem, porad me chvali, jak mi to jde s tou holandstinou..no nemuzu si stezovat co se tyce pratel...mam asi 2 holandanky se kteryma se potkavam a pokecam, ale fakt to neni ono...jeste ze jsem pres forum potkala skvely Cesky/Slovenky to je jina a lepsi ale musim rict, ze jsem vic s Holandanama, jakoze klukama, nez holkama...s mym/nasim kamaradem si moc rozumim a navic, on je taky takovej hodnouckej milouckej, jako muj pritel...nevim cim to je, ale fakt jsem tady zatim potkala super lidi ale ty Holandanky...taky jim moc neverim a potom co tady ctu, jsem k nim jeste vic neduverivejsi jinak ten zbytek....myslim prace atd., to uz je horsi, to uz tak happy nejsem:traan: a Cesi kamaradi mi chybi hrozne moc:traan: uz se tesim, az v cervenci pojedu domu a budu mluvit cesky cesky a jen cesky a nijak jinak nez cesky no ale Martas, prijedes ted o vikendu do R'damu?Mas prece hrat v Nighttown, toch?Tak se ozvi, at vim jak to tady naplanovat![]()
|
|
|
|
#80 |
|
Actief Lid
|
Ahoj Martinez,ja mam proste spatny zkusennosti s lidmi,kteri kouri marihuanu,velmi spatny,protoze z techto lidi mluvi marihuana.Ta osobnost je takzvane v prdeli.Priklad..mela jsem v USA pritele,ktery me malem zabil(uskrtil)a kdyz se probral z nejakeho toho sveho amoku,tak se sam sebe ptal co to udelal.Takze kdyby ten jeho amok trval o neco dele,tak bych si ted s tebou nepsala.A bratr meho manzela?Z nej mluvi tez jen marihuana,protoze on ji kouri tak jak jako muj manzel kouri normalni cigarety.No desny.Nikdy ho nevidim jineho jen se zarudlyma ocima a detskym rozumem (je mu 29).Co na to rict?Kdyby muj manzel kouril travu tak uz sedim v autobusu.Proste se jen vyhybam spolecnosti kde se kouri a nikdy to nebudu respektovat,takze at si lidi delaji co chteji za zavrenyma dverma.Ale at nechodej po ulici jako ty cerny huby a nekourej mi to pod nos.Jsem drsna,vid?
|
|
|
|