![]() |
|
|
#61 |
|
Actief Lid
|
"Nikdo nas prece nenuti abychom se stehovali a zamilovavali do cizincu."
Mas pravdu ze nas nikdo nenuti,to se proste stane, taky je pravda, ze vsichni nejsou stejni,ale kazdy mame svuj nazor. Ja osobne tu postradam vic nez jen rodinu.Prave pratelstvi jako mam doma v cechach, to tu asi nenajdu a na tom nic nezmeni fakt ze jsem ci nejsem zamilovana.Protoze ja zamilovana sem, jinak bych tu davno nebyla.A co prace? To si jako nemam vsimat toho, ze nas srovnavaji s ukrajincema?I "dobri" znami si obcas nenechaji ujit toto tema,ale pak ti s usmevem reknou, ze TEBE tim nemysli.... Promin, ale to se pak clovek neciti uplne skvele( a to mam kolegy a zname co jsou celkem prima, presto se povrchne chovaji). Ja si proste jen myslim, ze pochopeni a zacleneni se neni jen tak, at se k tomu stavis otevrene nebo ne. Kazdopadne preji kazdemu, aby tech povrchnich lidi poznal co nejmene. |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Nerikam ze jsem se nesetkala s presvedcenim nekterych holandanu ze v cechach zijeme na stromech a tak podobne, ale ja si s toho moc velkou hlavu nedelam.
A naopak jsem se zase v cechach setkala s nazorem nekterych cechu ze tu musime mit opravdu jednodusi zivot, drahy auto a velkej barak.... Vsude je neco. |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Coccinnele ja jsem tady taky spokojena a krome moji rodiny mi tu taky nic nechybi. Kamaradky mam cesky ale taky si dobre pokecam s holandskymi colegy.
|
|
|
|
#66 |
|
Actief Lid
|
Bavite se tu o svych manzelich,zda vam pomuzou v domacnosti atd..nevim cim to je ale me muj manzel taky hodne pomaha,mozna je to jen nahoda,ze jsem si nasla tak dobreho muze zrovna tady ale ze svych zkusennosti mohu rict,ze se mi to v CR nestavalo casto ze by mi partner pomohl,asi by si rekl jestli jsem nespadla z visne.Podle mych zkusennosti vim,ze docela dost muzu v CR jen pije a navstevuji hospody.Mozna jsem jen mela vzdy ty nespravne partnery ale tak to citim.Jedine co mi tady vadi je jejich podelana marihuana!Proc to musi hulit?Za chvili budou mit diry v mozku!!!
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Actief Lid
|
Tak to jsi napsala hezky(ten vypitej mozek)konecne jsem se po pul roce zasmala.Ja mam smulu ze jsem poznala v okoli meho manzela jen lidi kteri kouri marihuanu jako jeho bratr.Proto nemame ani zadny vztah s jeho rodinou a to je to co mi tu vadi a vlastne i chybi.Moje rodina je proste v CR a nikdy to jiny nebude.Nekdy jsem opravdu v koncich jak je manzelova rodina tak chladna...Nevim jestli je vubec manzel jejich,je uplne jiny nez oni.Nevim zda je to tim ze si nevzal 100kg hollandanku?
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
VIP Lid
|
Chladny? To je slaby slovo.... jsou jako led! Rodinny vztahy v Cesku jsou uplne jiny. Lidi si pomahaji, chodi k sobe na jidlo (nejen o svatcich), babicky hlidaji vnoucata a mladi jim to pak oplaceji peci ve stari. S tim jsem se tady jeste nesetkala.
A neni to tim, ze jsi ceska. Oni jsou takovi chladny i mezi sebou. |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat: