het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 13-03-06, 17:54   #51
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Lady schreef:
Pretvarka na kazdem kroku!
To jsem rada, ze nejsem jedina, kdo si to mysli. Moji dobri znami (neda se tomu rict kamaradi) jsou vetsinou NE-Holandani.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-03-06, 18:59   #52
Actief Lid

Nationaliteit:
Asi vás začínám chápat. Když se vracím domů do Holandska, tak si tam s holandskými kamarádkami už moc nemám co říct. Už skoro radši mluvím česky. Na té chladnosti, kterou zmiňujete, něco bude, zvykla jsem si na český styl kamarádění. Přijde mi to vřelejší a většinou je s partou Čechů větší legrace než s Holanďany. Proto docela obdivuji, že to tak vydržíte s těmi holandskými chlapy. Ten můj (Čech) je takový víc citově a romanticky založený než kluci co znám z Holandska.
Jo a že studená leklá ryba zdraví Zdendu! Zase někdy přijeď do Prahy na nějaké setkání!
Oud 14-03-06, 06:51   #53
Moderator

pepo's avatar

Nationaliteit:
Die zit! Jako ušitej!
pepo is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-03-06, 08:24   #54
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Souhlasim s Lisou, ted jsem se vratila z Cech a bylo to super, zasly jsme s holkama na veceri a na vino, skvele pokecaly a zaparily. Cesky jsou vazne vrelejsi a otevrenejsi. Ale zase na druhou stranu ja s holandankama a holandanama nemam problem. Vikend co vikend mame nejakou akci a ty jsou taky super (akce). Takze ja si na holandany stezovat nemuzu.
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-03-06, 19:43   #55
Nieuw Lid

kvebel's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Arachnee schreef:
Tak napr. v praci mam dobre kolegy, ale tady se separuje prace od soukromi. Takze vyrazit si s kolegyni na pivo neni az tak uplne normalni./krome par vyjimek/.
souhlasim mam stejne zkusenosti
kvebel is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-03-06, 22:16   #56
Lid

lenous's avatar

Nationaliteit:
ja mam jen belgicke kamaradky a kamarady.a jsou to vetsinou kolegove z prace.chodime taky na ruzne akce.a dokonce ani nase sefova nikdy nechybi.myslim ze mam tu nejlepsi sefovou jakou si muzu prat!!opravdu ji muzu 100% duverovat.tak jsem si ji vybrala minuly rok jako svedka na me svatbe.a je s ni opravdu legrace i v praci.z Cech tu nikoho nemam.zustala mi jen jedna kamaradka z Ceska.jinak se na me vsechny vyprdly.
a co se tyce chlapu,neda se to srovnat s ceskyma(pomoc v domacnosti).nase heslo doma je:oba dva chodime do prace,tak se oba dva muzem taky starat o domacnost.
lenous is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 15-03-06, 08:42   #57
Actief Lid

Mishka's avatar

Nationaliteit:
Podle me je rozdil i odkud lidi jsou. Manzel je z Brabantu a tak i vetsina nasich kamaradu a vzdycky si uzijeme spoustu legrace. Zato tady v Haagu jsou to vsichni studeni cumaci...
Mishka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 15-03-06, 09:37   #58
Actief Lid

Arachnee's avatar

Nationaliteit:
Ono to bude mit nejakou konekci s pocasim. Cim vic na jih tim srdecnejsi a pristupnejsi lidi. No a my tady v Hagu....
Oud 15-03-06, 22:38   #59
Actief Lid

coccinnele's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Ja si myslim, ze Holandani nas nikdy na 100% nepochopi, v tom vztahu chybi ty spolecny "koreny".
a chapeme my holandany???
A na jednu stranu kdyz jsem si zacala neco s cizincem tak jsem predpokladala ze tu bude existovat spolecensky a kulturni rozdil. Nikdo nas prece nenuti abychom se stehovali a zamilovavali do cizincu.

Ja jsem tu napriklad spokojena, stastne zamilovana a mam tu i holandske pratele. Krome moji rodiny mi tu vlastne nic moc nechybi.

A tem co to v lasce moc nevychazi drzim palecky aby to vsechno brzo dobre vyslo
coccinnele is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 16-03-06, 16:05   #60
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:
Plne s tebou souhlasim...jsem tady spokojena,prestehovala jsem se z vlastni vule a nikdo nesliboval ze to bude jednoduchy!Vetsina holandanu co znam mi moc pomaha a jsou pratelstsi(tim nemyslim ze takovy jsou vsichni)!!Jeste mi chybi nejaky ti holandsky pratele-par jich samozrejme mam,ale neda se to srovnat s nejlepsima kamaradkama v Cechach ktery mi moc chybi!!A samozrejme rodina...ale za tema pravidelne jezdim...takze si neni v podstate na co stezovat!Jen kdybych vedela co chci delat ...myslim prace nebo skola...a kdyz tak jaka skola ci jaka prace...ale lepsi je mit na vyber nez nemit...ze?
Mouse is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels