![]() |
|
|
#52 |
|
Actief Lid
|
Asi vás začínám chápat. Když se vracím domů do Holandska, tak si tam s holandskými kamarádkami už moc nemám co říct. Už skoro radši mluvím česky. Na té chladnosti, kterou zmiňujete, něco bude, zvykla jsem si na český styl kamarádění. Přijde mi to vřelejší a většinou je s partou Čechů větší legrace než s Holanďany. Proto docela obdivuji, že to tak vydržíte s těmi holandskými chlapy. Ten můj (Čech) je takový víc citově a romanticky založený než kluci co znám z Holandska.
Jo a že studená leklá ryba zdraví Zdendu! Zase někdy přijeď do Prahy na nějaké setkání!
|
|
|
#53 |
|
Moderator
|
Die zit! Jako ušitej!
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Actief Lid
|
Souhlasim s Lisou, ted jsem se vratila z Cech a bylo to super, zasly jsme s holkama na veceri a na vino, skvele pokecaly a zaparily. Cesky jsou vazne vrelejsi a otevrenejsi. Ale zase na druhou stranu ja s holandankama a holandanama nemam problem. Vikend co vikend mame nejakou akci a ty jsou taky super (akce). Takze ja si na holandany stezovat nemuzu.
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Lid
|
ja mam jen belgicke kamaradky a kamarady.a jsou to vetsinou kolegove z prace.chodime taky na ruzne akce.a dokonce ani nase sefova nikdy nechybi.myslim ze mam tu nejlepsi sefovou jakou si muzu prat!!opravdu ji muzu 100% duverovat.tak jsem si ji vybrala minuly rok jako svedka na me svatbe.a je s ni opravdu legrace i v praci.z Cech tu nikoho nemam.zustala mi jen jedna kamaradka z Ceska.jinak se na me vsechny vyprdly.
a co se tyce chlapu,neda se to srovnat s ceskyma(pomoc v domacnosti).nase heslo doma je:oba dva chodime do prace,tak se oba dva muzem taky starat o domacnost. ![]() |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Actief Lid
|
Ono to bude mit nejakou konekci s pocasim. Cim vic na jih tim srdecnejsi a pristupnejsi lidi. No a my tady v Hagu....
|
|
|
#59 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
A na jednu stranu kdyz jsem si zacala neco s cizincem tak jsem predpokladala ze tu bude existovat spolecensky a kulturni rozdil. Nikdo nas prece nenuti abychom se stehovali a zamilovavali do cizincu. Ja jsem tu napriklad spokojena, stastne zamilovana a mam tu i holandske pratele. Krome moji rodiny mi tu vlastne nic moc nechybi. A tem co to v lasce moc nevychazi drzim palecky aby to vsechno brzo dobre vyslo ![]() |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Actief Lid
|
Plne s tebou souhlasim...jsem tady spokojena,prestehovala jsem se z vlastni vule a nikdo nesliboval ze to bude jednoduchy!Vetsina holandanu co znam mi moc pomaha a jsou pratelstsi(tim nemyslim ze takovy jsou vsichni)!!Jeste mi chybi nejaky ti holandsky pratele-par jich samozrejme mam,ale neda se to srovnat s nejlepsima kamaradkama v Cechach ktery mi moc chybi!!A samozrejme rodina...ale za tema pravidelne jezdim...takze si neni v podstate na co stezovat!Jen kdybych vedela co chci delat ...myslim prace nebo skola...a kdyz tak jaka skola ci jaka prace...ale lepsi je mit na vyber nez nemit...ze?
![]() |
|
|
|