Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Ostatní
A co Laska?

A co Laska?

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 04-10-04, 21:35   #41
VIP Lid

barbie's avatar

Re: A co Laska?

Přesně tak Gábino, takové zkušenosti člověka posílí. Všechno špatné je k něčemu dobré, jak se říká a je na tom kus pravdy.

barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-03-06, 18:50   #42
Volwaardig Lid

Martinez's avatar

Nationaliteit:
Nazdarek!

Uz je to zase doba co jsme tohle tema nechali ulezet, zajimalo by me jak se laskam vasim vede..
Ja ted pritelkyni mam (zase holandanku), ale asi ji nemiluju protoze se sam sebe cim dal casteji ptam jestli je to teda ONA..?! Nejak me cela situace sere, hlavne si uvedomuju ze asi nejsem ten "makkelijke" chlap.
(cituji..hahaha)
Oud 11-03-06, 14:48   #43
Actief Lid

Zdenda's avatar

Nikdo neni 'makkelijk'.... Tohle je takova holandska hlaska.

Si vzdycky musim vzpomenou na vtip co si 2 kamaradky mezi sebou povidaji: "Co udelas s velkym c*r*k*m? No nic, namazu mu rano chleba a poslu ho do prace".

Hodne zenskych ma pry snahu takhle premyslet.
Zdenda is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 11-03-06, 14:49   #44
Nieuw Lid

honziknl's avatar

Nationaliteit:
Znam To, Taky Jsem Pred 2 Mesice Skoncil Vztah(s Holandankou) Co Trvalo 3 Roky.
honziknl is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-03-06, 12:14   #45
Actief Lid

Lady's avatar

Nationaliteit:
...presne jak uz bylo napsano, hlavne si clovek musi davat pozor na to co rekne a to me nebavi, jak u soudu, vsechno co reknes muze byt pouzito proti tobe.Pretvarka na kazdem kroku!
Jsou samozrejme vyjimky, ale kamaradku jsem si tu mezi nima nenasla.Nastesti jsou tu ceske holky, tak nestradam.
Jo a chapu ze holandanky pro ceskeho chlapa nejsou, krom toho ze jsou "studene" totiz vari jen polotovary a nebo nevari vubec, tak to je pak tezke Tady neplati ze laska prochazi zaludkem a podle toho to pak vypada.
Lady is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-03-06, 12:47   #46
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Ja mam docela hodne holandskych kamaradek, ale to bude asi tim, ze vsichni spolecne studujeme a jsme si vekem dost blizke. Ve stredu chodime na Murphyho Quiz a ve ctrvtek do Irish pub na pivo :-)
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-03-06, 12:49   #47
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Laska

Martas nesmutni, vsak ona se ta prava najde. Ty jsi moc prima chlap a nemam obavu, ze bys nakonec zustal sam
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-03-06, 16:46   #48
Lid

Irenka's avatar

Nationaliteit:
Ahoj,
vy mě všichni děsíte! Nikdo z Vás nemá holandskou kamarádku?? Já jsem tu rok a půl a stále v to doufám. Někdy se zahledím na partu kamarádek v kavárně a závidim jim. Pražský styl života, kafíčkování, kluby a nákupy s kamarádkamy mi tu MOOOC chybí. Díky fóru už tolik nefňukám, poznala jsem tu super ženský s kterýma na to kafčo, nákupy a drink občas zajdem.
Mějte se..
Irenka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-03-06, 17:11   #49
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Martinez schreef:
Ja ted pritelkyni mam (zase holandanku), ale asi ji nemiluju protoze se sam sebe cim dal casteji ptam jestli je to teda ONA..?!
Vztahy jsou slozita vec..... v tom ti asi nikdo neporadi. A s cizincem/cizinkou jeste slozitejsi. Ja si myslim, ze Holandani nas nikdy na 100% nepochopi, v tom vztahu chybi ty spolecny "koreny".
Oud 13-03-06, 17:14   #50
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
petule23 schreef:
Martas nesmutni, vsak ona se ta prava najde. Ty jsi moc prima chlap a nemam obavu, ze bys nakonec zustal sam
Taky si myslim, ze to nebude tak hrozny. Napr. moje byvala tchyne, ktere je skoro 80 si ted nasla v domove duchodcu pritele.

LASKA KVETE V KAZDYM VEKU!
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed