|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#12 |
|
VIP Lid
|
Re: A co Laska?
nesouhlasym, opravyla, Cesko se mu liby ..
Delas to schvalne, Kvetinko, nebo uz jsi zapomnela cesky? K tematu: Nepripada mi jednoduche se k tomuto tematu vyjadrit. Moje zkusenosti tykajici se vztahu s Holandany jsou prima. To tvrzeni o namyslenych husickach pokladam za nesmysl. Stejne procento namyslenych husicek potkate v Praze i v Amsterdamu. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Volwaardig Lid
|
Ne opravdu..namyslene husicky to urcite nejsou. Ne vic nezli nektere zeny v Cechach. Ale jsou jine. Jako kdyby nemeli zajem o nic jineho nez jejich vlastni osoba. U holanskych chlapu to nemam. Jsou otevrenejsi a prijemnejsi.
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Nejdřív hledat pak poznat. Ja jsem z Děčína a tak trochu vim jake jsou městske holky.Ne každa holanďanka je ,,psi čumak".
|
|
|
|
#15 |
|
Actief Lid
|
Ja si take myslim, ze namyslene zeny jsou urcite i v Cechach. Myslim si, ze clovek musi opravdu toho praveho pritele, nebo kamaradku hledat a sam poznat, jestli je to ta prava a jestli se ji muze sverit a spolehnout,at uz je to Ceska a nebo Holandanka, na tom prece nezalezi.Hlavni je, aby to pratelstvi bylo opravdove a vydrzelo.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Kvetinka |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Legende
|
Gabino mas pravdu, presne tak.
Myslim si ale, ze by tato diskuse mela pokracovat v holandstine. Holandske zeny ani nevi co se tu o nich pise. |
|
|
|