![]() |
|
|
#121 |
|
Actief Lid
|
To neva.:-))) Ten Exxon Mobil v posledni dobe najimal account managers, tak to by asi pro pritele nebylo.Ten kamarad podnika v oboru kabelove televize, presne nevim, co, ale je spokojeny. Jestli budete budlet v nejakem vetsim meste, tak by tvuj pritel asi nemel mit problem najit praci, ale samozrejme musi pocitat s tim, ze platy v CR jsou o hodne nizsi a lepe placena prace neni na 8 hod denne.:-) Ale vy zas budete mit nejaky kapital, kdyz prodate baracek zde, tak na tom tak spatne nebudete, ne?:-)
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Volwaardig Lid
|
no prave, my kdyz to tu prodame, tak si muzem koupit v cechach baracek a jeste nam zbyde dost na zivobyti,takze nebudem tak vazani casem - honem honem sehnat nejakou praci a tak.
No uvidime, snad to nejak zvladem... |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Volwaardig Lid
|
Preji Vam moc stesti zpet v Cechach..
Nedohadujte se mi tady o Holandanech/ holandankach, na to si otevrete vlastni rubriku Dane tema zde je: ![]()
|
|
|
#124 |
|
Lid
|
jeste, ze si to vdzy zkorigujes, zase by to ty baby zakecaly :o) A laska? No super, ne? I kdyz to nekdy zaskripe, tak takovou tu "pravou" clovek rozpozna na 100%..Ono se to po par letech stejne pozvolna zmeni v pratelstvi, coz je asi casto tezke si priznat. V knizkach a filmech nam to maluji jinak, ale podle me je hlavni si partnera vazit a respektovat. A vubec v dnesnim svete si casto clovek ani neuvedomi co ma, porad se za necim zene a chce vic a to stesti doma, rodinu , zdravi bere jako samozrejmost..Takze..Pojdte, budeme na sebe hodni :o)
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Volwaardig Lid
|
Ted tedy hrube porusuju svoje vlastni pravidla..
Chtel jsem Vam dat vedet, ze mam nove bydleni! Za 5 tydnu se stehuji do 3patroveho baracku, ktery budu mit sam pro sebe. (Leeuwarden)Nedrive se ale narozeninove opiju a pak si pojedu uzit dovolenou. Laska (nastesti) zatim nic i kdyz si nemohu stezovat. Sem tam se pomazlit a pak zase dál, proste si trochu uzivam volnosti P.S. Tuhle sobotu poradam narozeninovou party v cafe De Gloppe v Leeuwardenu. Pro cleny tohoto fora je vstup zdarma, dejte mi ale vedet dopredu. Nejlepsi bude poslat mi PM pres toto forum. Vice informaci najdes na: www.3rd-bit.nl
|
|
|
#126 |
|
Actief Lid
|
Martinku tak vse nej k narozeninam, hodne lasky (jestli tedy nejakou hledas), pevne nervy v praci, zdravicko a tak dale a tak dale. Ja to zkusim nejak tenhle vikend skloubit, a ze bychom se za tebou stavili. Pusu Peta
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
a kterej den mas ty narozeniny?ja v nedeli no jinak vsechno nejlepsi![]() |
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Tak jaka byla narozeninova party???
Dodatecne vsechno nejlepsi!!!!! |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Volwaardig Lid
|
Party byla fajn!
(dekuji dodatecne vsem za prani!) Na to ze byly v Holandsku 4 velke festivaly tento vikend jsme meli dost lidi, i kdyz musim priznat, ze prvni 3 hodiny byly hubeny. Alespon jsme meli intimku s prateli. Zbytek (lidi co musi platit) se sesel asi az ve 2 rano a tancilo se do sesti..hihi .Neco jsem popil, neco vykouril i jsem si dokonce chvili pokecal Cesky! (dik Peto )Ted uz se tesim na dovolenou, ale to uz je zase jina rubrika... ![]()
|