![]() |
|
|
#111 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
ja souhlasim ze s tim, ze spindiry tak trosku jsou (samozdrejme ze ne vsichni). Musim rict ze jsem v cechach napatrila mezi puntickare a ty ktery musi mit doma za kazdou cenu poradek, ale to co vidim tady to to je obcas fakt sila. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Nieuw Lid
|
[quote=Alma]
Citaat:
Ale skutecne nemam na mysli ze vsichni jsou divni jestli to tak nekdo pochopil tak se omlouvam ale zamysli se nad tim co tady pisu a tim co skutecne vidis ( nebo nevidis ). Tady je jen jedinne co jim skutecne patri a to pretvarka |
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Actief Lid
|
Ono to fakt zalezi na stesti, koho potkas. Ja jsem ted doma na nemocnekse a kolegyne mi poslala karticku, at se uzdravim a jeste plno hezkych slov. Sama od sebe, pokladala to za sazmorejmost. To by v Cechach podle me nikoho nenapadlo. Jasne, ze me taky vadi, ze jsou tu lidi hlucnejsi nez v CR, coz plati asi i o detech, ale ruku na srdce- cizincum musi pripadat takovy 'prumerny ' Cech taky divny- na vikend na chalupu, k obedu rizek, v hodpode nekolik piv.... Vim to, protoze jsem v CR pracovala s cizinci a ti mi to smai potvrdili. Clovek je vzdycky tolerantnejsi ke svemu narodu, myslim si. Kde bereme to presvedceni, ze je treba normalni stravit pul nedele varenim, aby bylo na stole poradne jidlo, nebo si holt koupit hotovku a ten cas vyuzit jinak? Taky cesto nadavam na zdejsi kulturni odlisnosti, ale rikam si, buhvi, co by mi prislo divne v CR, kdybych tam byla jako cizinec...
|
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Actief Lid
|
Ahoj Gabi,
ja to taky nastetsi o tom vareni neznam z vlastni zkusenosti, manzel je v pohode, nevdai mu varit si i sam :-), ja to psala spis obecne, na zaklade toho, co jsem slysela. To je dobre, ze se budete stehovat do Cech? Smim se zeptat, kdy to planujete? A ma pritel uz praci nebo budete hledat az tam? To jsem zvedava, vid.:-) |
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
to nevadi.Cekame az nekdo projevi zajem o nas barak, a pak hned se budem stehovat. Pritel pravdepodobne bude hledat az tam, ale spis premysli o nejakem podnikani. Uvidime co se naskytne. Ted v srpnu tam jedem na dovcu,takze budem obhlizet trh ![]() |
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Actief Lid
|
Dik, tak to preju, at vsechno dobre vyjde a baracek je rychle prodany! Vim, ze treba v Exxon Mobil cilene najimaji Holandany a nemusi ani umet cesky, ale zas zalezi, co tvuj pritel delal doted a jake ma predstavy. Kamaradky pritel (Holandan) je v CR uz dva roky, podnika a libi se mu tam, tak at to vyjde i vam!
|
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Pritel je expert na pocitace. A v cem podnika ten kamarad, jestli se muzu zeptat? . Jsem taky zvedava co? ![]() |
|
|
|
|