![]() |
|
|
#11 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
neblazni chlape, urcite prijded! Pokecame, zaparime, dame par tipu kdo bude moct, za tyden se budu tesit! Pekny den a vikend ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VIP Lid
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Lid
|
Sraz
Ve ctvrtek budu kontrolovat pocet lidi. Hlaste se co nejrychleji. Dikkkky
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Lid
|
Restaurace
HOj vsem,
tak jsem zamluvil misto v jedny spaneslky restauraci dneska pro 20 lidi. V patek ale musi jit nahlasit PRESNY pocet lidi. Pro zajemce k nakouknuti: www.lievevrouwtje.nl Tesim se na vas... ![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Lid
|
Neboj
Citaat:
To se neboj, nejak to dopadne. Treba si dame cvicni diktat, abych zjistil, zda jsi opravdu nas... ![]() Ne, neboj. Pridej se k nam.......... bratre Kubo... :-D Tak v sobotu..... ( si te pisu ) |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Lid
|
Citaat:
nejak nechapu... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Nieuw Lid
|
Sraz v Ameersfoortu
Ahojte, rada prijedu.
Jsem teprve mesic v Holandsku a jeste jsem nepotkala zadnyho Cecha si Cesku. A potrebuju trochu poradit a hlavne pokecat cesky... ![]() Takze pocitejte se mnou urcite. tot ziens!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Lid
|
Pripominka
HOj vsem, prochazel jsem kolik lidi se hlasi na sraz a jsou to: * Katka * NIky33 * AntoninXX * Svetrik * Pasqual * Petr * Barbie * Flute * Marketa * a moje malickost Nenasel jsi se na seznamu??? Tak se co nejrychleji pridej ( jen VAZNY zajem. Na "asi dojdu " reagovat nebudu ) a dej mi vedet. v PATEK 17.10 opravdu musim nahlasit PRESNY pocet lidi v restauraci. Dekuji za spolupraci ![]() ![]() Laatst aangepast door Ludjek82; 15-10-08 om 18:34. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Lid
|
adresa
Ahojda. Vlakem dojed na stanici Amersfoort. Sraz bude pred budovou nadrazi, takze nic sloziteho, bo je tam jen jediny vychod.
![]() |
|
|
|