![]() |
|
|
#101 |
|
CZ Moderator
|
Damy... klidek, nic se nedeje a taky se dit nebude.
Male nedorumeni, ale situace je takova ze jste oba z okoli Boschu a nemate kolem sebe zadne Cechy/Cesky, bohuzel. Jen prosim aby tady nebyl humbuk kvuli nicemu, radeji si spolu dejte pivo ![]() |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
..ani pri sexu se mi nezrychli tep.. ..ja jsem chtela jit prave na to pivo, ale kdyz mne nekdo tak odmitne.. ..vystacim si jakovzdy sama..
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Nieuw Lid
|
Já mám za přítele Holanďana, to je fajn. Holanďanek pár znám a k srdci mi nepřirostly. Přesně to, co tu bylo napsaný. Musím si dávat pozor, co říkám. Holandani mi přijdou fajn a připadnou mi mnohem přitažlivější než Češi, ale Holaďanky mi přijdou takový jednoduchý...
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
..maj styl..a taky lepsi chovani ![]()
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
Znam jich dost a vsichni to potvrzuji. Jedinne holky v holandsku co stoji za to z mistnich jsou holky ze surinami a pak uz jen nektere cesky a slovenky co sem prijely makat ![]() |
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
[quote=MB84]Pravda je to ze Holandani i Holandanky jsou divni a docela spiny.
Znam jich dost a vsichni to potvrzuji. Zadne takove "divne" Holandany, -ky neznam.... V cem jsou spiny? Ze se jim nechce uklizet a varit, kdyz prijdou po narocnem pracovnim dni domu? To me se taky v CR nechtelo, kdyz jsem makala 220 hod. mesicne. Navic jsou podnikavi ohl. volneho casu,- neznam tady vikend bez planu, u televize. Atd.atd. Podle me jsou Holandane uplne v pohode a pozitivne naladeni lide. Dovolim si jednu otazecku? Jak to tady tedy muzes vydrzet, kdyz nedokazes respektovat mistni lidi? Vzdyt oni jsou tady doma a navic jim to tady, pres veskerou Tvou kritiku "docela slape", kdyz se podivas kolem sebe. Nezavidis trosinku??? ![]() |
|
|
|