![]() |
|
|
#1 |
|
Forum Freak
|
Vertaling : Only the good die young?
Hoi allemaal,even een vraagje. Deze songtekst kwam een vriend van mij vanmiddag tegen op internet. Hij wou weten welk liedje het was en ik heb gezegd dat ik er even naar zou kijken. Maar volgens mij klopt er niet zo veel van en is deze letterlijk vertaalt? Iemand die hier wat zinnigs over kan zeggen? Mijn vertaling naar het Engels komt uit op het liedje 'Only the good die young' van Iron Maiden. Lyrics hier > http://www.darklyrics.com/lyrics/iro...enthson.html#8
Iron Maiden Jediný zdravý umřít mladý Démon v váš žádost záměr únos ty ve váš postel do noc moudrost od věky, spočívá a znásilnění ukrytý čas ono čeká přes žádný muž můj budoucí je odhalil čas ono čeká přes žádný muž můj osud je zapečetěný Jestli já anulovat zítra ne zcela záměr mě rase Pustit ve pohled z učitel já zesměšňovat váš moralita hrát Měsíc je červený a krvácení Slunce je spálený a černý Kniha od hluk je tichý žádný úvrat Jediný zdravý umřít mladý Celek zlověstný zdát se živý navždy Jediný zdravý umřít mladý Celek zlověstný zdát se živý navždy Jediný zdravý umřít mladý Jediný zdravý umřít mladýZáhada šílenec, jedna oběť od krutý šaráda Trochu volný pěšák v jedna smrt žert, ještě jeden slepá ulička Je smrt další narozeniny? Jedna názor okolo políbit na shledanou? Dělat co ne zcela bydlet uvnitř my? A směřovat skrze váš oči? Chůze na voda jsou zářný příklad celek ty konev kartel Měřítko váš rakev does je měřítko na váš žádost Aby já domnívat já budu ty S váš biskups a váš vina Aby až do příště Mít chuť hřích Jediný zdravý umřít mladý Celek zlověstný zdát se živý navždy Jediný zdravý umřít mladý Celek zlověstný zdát se živý navždy Jediný zdravý umřít mladý Jediný zdravý umřít mladý Sedm mrtvolný hřešit Sedm cesty aby výhra Sedm svatý cesty aby herna Sedm směřující dolů svah Sedm krvavý doufá Sedm jsou váš spalovací ohně Sedm váš žádat... Alvast bedankt Lukas |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
is vertaald m.b.v. een onmensenlijke machine. Totaal onbruikbaar.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Freak
|
Daar vond ik het ook al op lijken, ik moest alleen aan dat ene liedje denken vanwege die 7 keer 7 aan het einde van het liedje, dat is bij only the good die young ook zo, en ik geen ander liedje waar dat zo is. In ieder geval bedankt!
Lukas |
|
|
|