|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#1 |
|
Nieuw Lid
|
Rodiny V Nizozemi
Zajimalo by me, jestli existuje nejaka web stranka o rodinach, kde by se budouci au-pairka dozvedela,zda jeji rodina patri mezi ty horsi nebo lepsi. Ja jsem napr. ve Wassenaaru u Den Haagu u dost bohate rodiny, ale co se tyce jejich charakteru a chovani, tak je to strasne. Taky asi proto tady koncim a odjizdim do Naardenu.
Pokud zna nekdo nejakou internetovou stranku, at se ozve. Dala bych tam svuj prispevek. A pokud mate nekdo v planu odjet do Wassenaaru, tak se mi ozvete. Lucka Email: uzlinka@seznam.cz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Lid
|
O zadne takove strance nevim, ale jedna moje kamaradka delala au-pair u jedne rodiny v Hilversum a co od ni vim, uzasne to nebylo.
Myslim, ze musis mit zkratka stesti.
|
|
|
#3 |
|
Actief Lid
|
no podle me je to asi blbost,aby tohle nekde bylo napsany
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Lid
|
Take si myslim, ze takove stranky proste nemohou existovat.
Ja byla jako aupair v Naardenu, bohuzel jsem nemela stesti jako ty. Bohata rodina ( jako kazda v Naardenu ), zustala jsem pouze 3 mesice. Doufam, ze se ti bude v Naardenu libit a hlavne at mas fajn rodinu. Aja |
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Actief Lid
|
To je skoda ze odjizdis...ani jsme se nestihli setkat
![]() Mimochodem jak se jmenovala ta tvoje rodina....delala jsem ve Wassenaaru au-pair a taky sem tam vydrzela jen pul roku!!Ted jsem spokojena v Leidschendamu!Preju hodne stesti v Naardenu...hlavne dobrou rodinu!!! Mimochodem kde je Naarden??? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Actief Lid
|
A ta stranka by byl mozna dobry napad...mohli bysme ji zalozit
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Volwaardig Lid
|
Co vim ja, stiznost na rodinu muzes napsat snad jen na webovce www.greataupair.com, musis tam byt ale zaregistrovana jak ty, tak tva hostujici rodina. Takze pokud si si nasla rodinu pres cokoliv jinyho, tohle ti nepomuze
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Volwaardig Lid
|
ja jsem delala au pair ve trech rodinach a vsechny bohaty a staly za hovno...sorry za vyraz,ale opravdu se to neda jinak popsat. Jinak ono vsechny rodiny co maji au pairky jsou samo bohaty a timpadem rozmazleny a hrozny....normalni rodina si tezko dovoli au pairku...obcas se stane vyjimka,ze rodina je fajn...ale vyjimka potvrzuje pravidlo...takze myslim,ze si v rodinach stejne moc nevyberes....je to prast jak uhod...a navic vzdycky kdyz zijes spolecne s rodinou,tak je to ze zacatku fajn a ponejake chvili si stejne zacnete lezt na nervy...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nieuw Lid
|
Moje rodina se jmenovala De Groene a vydrzela jsem tam mesic. Prave jsem zpet v CR a je mi tady dobre. Za 14 dni odjizdim do Naardenu, tak doufam, ze to tam bude lepsi.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Lid
|
Naarden je kousek od Hilversumu. Ja to od Amersfoortu do Naardenu taky nemam daleko. V Naardenu je preci pohrben Jan Amos Komensky, ne?!
|
|
|
|