![]() |
|
|
#1 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Svatba
Ahoj,
mohl by jste mi nekdo prosim poradit kde se daji zjistit informace o dokumentech ktere jsou potreba vyridit pro svadbu. Pritel je holandan. Dik Andrea |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Volwaardig Lid
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Volwaardig Lid
|
Potrebujes velky rodny list a vysvedceni o pravni zpusobilosti k snatku,vsechno s apostillou. Tot vse....Ja jsem si to ted taky zarizovala. Hodne stesti
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Actief Lid
|
Presne jak pise Alice, rodny list a vysvedceni o zpusobilosti, vydany na mestskem urade tveho bydliste (v CR), pak pro razitko na krajsky urad a pro apostillu do Prahy, samozrejme nechat prelozit a pak hura na gemeente. Jinak na gemeente si muzes vyzvednout brozuru, kde je presne popsano, co potrebujes ty i tvuj nastavajici k uzavreni snatku a tak ruzne informace o oddacich sinich, restauracich a ruzne reklamy...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Actief Lid
|
Ahoj vsem,chteli bysme se vzit s pritelem v Cechach.Vyjde to tam levneji a i ja tam mam vic znamych a vetsi rodinu nez on tady.Nevite nekdo,jestli je pak nutne vzit se i na gemeente v Holandsku a enbo staci to jen v Cechach.Urednice na mestskym urade v Cechach mi rekla,ze je lepsi se vzit v obou zemich tak nevim
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Actief Lid
|
Uplne staci, kdyz budes mit cesky oddaci list, tady si ho potom jen nechas prelozit do holandstiny.
![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Actief Lid
|
svatba
Citaat:
Ahoj Andreo,ja ziji ve meste Sambeek,je to u mesta Boxmeer.Pisi docela pozde,protoze uz jsi asi vdana.Ja jsem se vdavala 16.9.2005.Bylo to na mrtvici,to papirovani atd...Tak jak jsi na tom ted?Jsi uz vdana a zijes porad v Eindhovenu?Veronika |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Actief Lid
|
My jsme se brali pred 2 lety v CZ. Kazdopadne mas to vyslo levneji.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Cau verco,
vdana jeste nejsem zatim o tom jenom mluvime a zjistujeme co a jak ale asi to uz letos nezvladneme, protoze pritel ma hrozne velkou rodinu a brat se chceme urcite v cechach, takze potrebujeme minimalne pul roku na vyrizovani. Porad ziju na stejnem miste, tak kdyz budes mit cestu kolem tak se stav :-)) |
|
|
|