het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 03-11-05, 19:42   #1
Actief Lid

coccinnele's avatar

Nationaliteit:
Svatba

Ahoj,
mohl by jste mi nekdo prosim poradit kde se daji zjistit informace o dokumentech ktere jsou potreba vyridit pro svadbu. Pritel je holandan.
Dik Andrea
coccinnele is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-11-05, 21:24   #2
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
http://www.mzv.cz/wwwo/default.asp?i...ParentIDO=7040
rengi is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-11-05, 08:08   #3
Volwaardig Lid

Alice's avatar

Nationaliteit:
Potrebujes velky rodny list a vysvedceni o pravni zpusobilosti k snatku,vsechno s apostillou. Tot vse....Ja jsem si to ted taky zarizovala. Hodne stesti
Alice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-11-05, 09:05   #4
Actief Lid

Mishka's avatar

Nationaliteit:
Presne jak pise Alice, rodny list a vysvedceni o zpusobilosti, vydany na mestskem urade tveho bydliste (v CR), pak pro razitko na krajsky urad a pro apostillu do Prahy, samozrejme nechat prelozit a pak hura na gemeente. Jinak na gemeente si muzes vyzvednout brozuru, kde je presne popsano, co potrebujes ty i tvuj nastavajici k uzavreni snatku a tak ruzne informace o oddacich sinich, restauracich a ruzne reklamy...
Mishka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-11-05, 10:09   #5
Volwaardig Lid

Alice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
janicka36 schreef:
no,tak o svatbe jsme taky uvazovali,ale jak vidim,tak to vyjde skoro na stejno.....
Rekla bych,ze vyrizeni terminu svatby bylo to nejjednodussi,co jsem zarizovala v Holandsku. Mela jsem akorat slozitejsi vyrizeni papiru,ze jsem svobodna. Nechteli mi ho ze zacatku v Cechach vydat,dokud jsem jim nepredlozila papir,ze jsem svobodna z Gemeente,pak holandskou apostillu,prelozit a az potom jsem obdrzela papir za 500Kc z ceskeho uradu. Stalo to dost penez a casu,ale uz je to nastesti za mnou. Kdybych se neodhlasila z trvalyho pobytu v Cechach,tak bych tuhle proceduru nemusela absolvovat.
Alice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-04-06, 12:36   #6
Actief Lid

Nationaliteit:
Ahoj vsem,chteli bysme se vzit s pritelem v Cechach.Vyjde to tam levneji a i ja tam mam vic znamych a vetsi rodinu nez on tady.Nevite nekdo,jestli je pak nutne vzit se i na gemeente v Holandsku a enbo staci to jen v Cechach.Urednice na mestskym urade v Cechach mi rekla,ze je lepsi se vzit v obou zemich tak nevim
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-04-06, 14:00   #7
Actief Lid

morava's avatar

Uplne staci, kdyz budes mit cesky oddaci list, tady si ho potom jen nechas prelozit do holandstiny.
morava is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-04-06, 18:49   #8
Actief Lid

Nationaliteit:
svatba

Citaat:
coccinnele schreef:
Ahoj,
mohl by jste mi nekdo prosim poradit kde se daji zjistit informace o dokumentech ktere jsou potreba vyridit pro svadbu. Pritel je holandan.
Dik Andrea

Ahoj Andreo,ja ziji ve meste Sambeek,je to u mesta Boxmeer.Pisi docela pozde,protoze uz jsi asi vdana.Ja jsem se vdavala 16.9.2005.Bylo to na mrtvici,to papirovani atd...Tak jak jsi na tom ted?Jsi uz vdana a zijes porad v Eindhovenu?Veronika
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-04-06, 11:47   #9
Actief Lid

Nationaliteit:
My jsme se brali pred 2 lety v CZ. Kazdopadne mas to vyslo levneji.
Martina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-04-06, 13:34   #10
Actief Lid

coccinnele's avatar

Nationaliteit:
Cau verco,
vdana jeste nejsem zatim o tom jenom mluvime a zjistujeme co a jak ale asi to uz letos nezvladneme, protoze pritel ma hrozne velkou rodinu a brat se chceme urcite v cechach, takze potrebujeme minimalne pul roku na vyrizovani.
Porad ziju na stejnem miste, tak kdyz budes mit cestu kolem tak se stav :-))
coccinnele is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels