![]() |
|
|
#11 |
|
Volwaardig Lid
|
Re: Setkání s dětmi!
Ahoj Katko,
taky si myslim, ze vek by snad nemel hrat tak obrovskou roli, ja mam ceskou znamou s holandskym manzelem, v Holandsku je stejne jako Ty od roku 1989, shodou okolnosti bydli take tady v Den Bosch a ma tri deti ve veku (pokud se nemylim) 14, 9 a 8 nebo tak nejak. Myslim, ze kdybych ji o takovem setkani rekla, urcite by s detmi rada prisla. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Lid
|
Ahoj ahoj,
dcera Erika uz neprichazi v uvahu (pro mne tedy je sice dite, pro okoli vsak dospela holka - slecna, jak se v Cechach rika), Letynce je 11 a rada komunikuje s detmi vseho veku = mladsimi (vcetne miminek) i starsimi! A mne by se take takove setkani libilo. Myslim si, ze ze zacatku by uplne stacilo ponechat detem vlastni volbu a teprve pozdeji - pri dalsich setkanich - prijit s nejakym programem (!??). Sama pomyslim uz roky na zalozeni divadelni skupiny, venujici se detskemu publiku. Mam v konceptu napr.Cervenou Karkulku pro tri vekove kategorie.A chtela bych si v Cechach udelat kurs loutkohry - zde v Nizozemi je to cinnost takrka neznama! Libilo by se mi kombinovat hru s loutkarinou a pomyslim take na divadelni kursy pro deti. Kdo z vas ma zkusenosti/nadseni pro neco takoveho? Sama hraju amaterske divadlo a pracuji ve skolstvi. A jsem maminkou. Potrebuji jeste nejaky cas - jsem ted v udobi, kdy se toho na mne moc nahrnulo (m.j.stehovani), ale v budoucnu bych se do neceho takoveho chtela rozhodne pustit. Zdravi Pavla (Erika) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VIP Lid
|
Tak co zensky??? Nejak se nam to zaseklo a to by byla preci skoda. Ma nekdo z Vas navrh? Kde, kdy a tak podobne. Co mame vzit s sebou... atd. Prosvihla jsem sraz U Svejka a tak mi to vubec nejak schazi. To povidani... Co tomu rikate? Vymyslime neco?
Klara |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Volwaardig Lid
|
To mas pravdu Klaro, nejak se ta diskuse zasekla .... Mozna bychom mohly jeste chvili pockat az se udela opravdu hezky a pak se sejit pokud mozno na nejakem "centralnim" miste, aby to bylo dostupne pro vsechny. Nemusi to byt za kazdou cenu u nekoho doma, ale treba i nekde v prirode.
Ja jsem myslela napr. na Drunense duinen (cca 20 km od Den Bosch), ale to je asi pro hodne lidi dost z ruky. Vyhoda je, ze je to v prirode, v krasnem prostredi, castecne i v lese a dalo by se tam neco zorganizovat. Jsou tam i nejake restaurace na posezeni. Ale chtelo by to hezke a teple pocasi. Ma nekdo jiny napad???? Piste, piste!!! ![]() Jana |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Actief Lid
|
Ja navrhuju dalsi "typicky centralni misto" u nas nahore. Kdyz je krasne, chodime tu na vylety do dun, k mori, do lesa /pokud se to tak da nazvat/, koncem dubna tu budou vsude kvest tulipany.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
VIP Lid
|
Tak co Majo, zajet na tulipany, to by se mi taky libilo. Nikdo jiny nic nenavrhl, je to skoda. Klidne se muzem sejit i tady, ale pro deti toho tady moc neni (i kdyz jsme celkem centralni. Nevim, jestli se chcete sejit jet tak nekde a udelat si treba denni vylet anebo u nekoho doma a pak treba na prochazku. Budu se tesit na nejake ty napady. Mimochodem, prijde mi to dobry napad, sejit se nekde mimo velke mesto. To preci jen neni ono, myslim s detmi. Tady v okoli je dost krasnych mist, u vas urcite taky... dejte vedet a domluvime se!
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
VIP Lid
|
Nevim kam jste se najedou podely... Majo, Jano, Katus, Gabco, Pavlo... a vubec vsechny zensky. To uz se vam nechce??? Neco naplanovat? To by byla vecna skoda!
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Actief Lid
|
Jeeeee, vubec nestiham. Moc prace, malo casu na zabavu a tak i na Internet. Ale setkani porad plati. Ted jsme byli na chvili venku, uz to tu zacina dostavat krasny barvy.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj Klaro a dalsi ....
Urcite se mi porad chce, ale take jsme mela v posledni dobe dost nabity program ... Doufam, ze nejake to setkani vyjde, bud u nekoho doma (to by bylo asi prakticke pro maminky, ktere maji jeste mala mimca ...) anebo nekde v prirode (to by zase bylo lepsi pro ty starsi deti, hry, piknik apod.) anebo u nekoho s vetsi zahradou ... Ja bych navrhovala, aby se ozvali vsichni, kdo maji zajem, napsali, odkud presne jsou a potom bychom mohli zacit hledat uz nejake to konkretni misto na setkani, ktere by bylo prijatelne pro vsechny (napr. max 1 az 1,5 hod. cesty autem). Tak piste, cekame na dalsi napady!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Actief Lid
|
Hezke pocasi jeste neni
ale uz je konec cervna. Bude se jeste neco organizovat tento rok??? V cervenci a srpnu je skoro kazdy pryc tak co treba zacatkem zari? Ale kde , to je asi hlavni problem! ![]() |
|
|
|