|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#1 |
|
Nieuw Lid
|
Studovat na univerzitě v Nizozemí
Mohl byste mi nekdo podat jakekoliv informace o univerzitach v NL. Tenhle rok koncim na skole tady v CR a zatim me uchvatila jen unicerzita v Leeuwardenu-uz jsem s nima i mluvil, ale chtel bych se dozvedet i o jine, ktera ma zamereni na cestovni ruch nebo ekonomiku a vyucuje v anglictine. A dal jak je to s prijimacim rizenim. V CHN mi rekli ze musim zaplatit a hotovo
Jestli mate nekdo zkusenost s NL univerzitou tak mi dejte prosim vedet.Dik |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nieuw Lid
|
Re: Studovat na univerzitě v Nizozemí
Ahoj Kedy, pracuju na universite v Amsterdamu - jiny smer nez ty, takze ti moc neporadim. Co se prijimaciho rizeni tyce musis predlozit vsechny mozne diplomy a presvedcit je, ze jsi byl v Cechach prijat ke studiu. Nevim jak to delaji jine university ale u nas chteji srovnat cesky diplom s jejich ´urovni´ a pozaduji statni zkousku z holandstiny pro cizince, na to by ses rozhodne mel zeptat, jestli je to i jinde nutne. Hodne stesti....
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Lid
|
ahoj Kedy, ja studuji v Holandsku, v Tilburgu. Musela jsem mit oficialne prelozeny maturitni diplom, potvrzeni, ze jsem prijata na univerzitu v Cechach. Musela jsem si obstarat studenske 'vizum' a mit na uctu, priblizne 7.000 euro. (Na Ambasade by meli vedet, presne kolik musis mit na ucte. V te sume je zapocitana taky strava a ubytovani, ktere si musis sama najit). Studium v anglictine je drahe, jenom poplatek za universitu, momentalne E 1.918 za rok.
Mam od kamaradky cely 'postup', co se vsechno musi zaridit. Muzu Ti ho poslat. S pozdravem, Radka (Joostova pritelkyne) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj. Myslis, ze bych mohl pripadne taky poprosit o ten postup? Nebylo by spatny mit nejaky informace pohromade misto zdlouhaveho surfovani po vsech certech. Dekuji
![]() email je utrecht@email.cz |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj,
je mi 23 let a studuju na bakalare cestovniho ruchu v Praze. Chtela bych take odjet do Holandska pristim rokem a dodelat si skolu tam. Vyuku v anglictine a nejlip ten cestovni ruch. Nemas nejake info o skolach s cest. ruchem tam? Za jakekoliv info ohledne studia na univerzite Ti budu moc vdecna. i kdyby to nebyl ten CR. Predem mockrat dekuju. Marketa ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ahoj
muj pritel vystudoval skolu v Brede www.nhtv.nl je to ITMC Internation tourism management Breda. Vyuka v Anglictine s mezinarodnim diplomem. Andrea |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj. Dekuju moc za tip. Koukala jsem se na to a ty bakalarsky programy jeste financne ujdou - kolem 1400 euro rocne skolny, ale ja co chci master bych musela zaplatit pres 5000 euro rocne a na to fakt nemam. Prosimte nedostal nejakou slevu na scholarshipu? Ja jen jestli mam nejakou sanci, kdybych se na to hlasila.
Je to dobra skola? Diky moc za odpoved! ![]() |
|
|
|