|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#41 |
|
Actief Lid
|
Re: Jak najit praci?
asi se ma fajn,prej je ted na mesic pracovne v Cechach, to by se mi libilo takova prace
![]() |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Actief Lid
|
Ja napred budu muset prelozit maturitni a vysvedceni z posledniho rocniku a pak bych mela dostat pozvani na vyberovy rizeni!Holandstia se musi procvicovat!!to je pravda!!cvicit cvicit cvicit!!!donedavna jsem radsi mluvila jenom anglicky ale ted tak posledni tri tydny mluvim(nebo se snazim) se vsemi holandsky a vsichni se nestaci divit!!ale porad se mam jeste hodne co ucit...20 zari mi zacina treti kurz holandstiny...takze hura do skloy :P !!Je super ze si mela takovy stesti barusko!!jakou skolu mas a co je to presne za praci??teda jestli ti nevadi ze se ptam!!
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj Mouse, mam sestilety gympl s jazykovym zamerenim, a rok jazykove skoly zakonceny statnici.V Patent office,jsem administativni pracovnik. Sedim v kanclu a zpracovavam data vsech zamestnancu, vyrizuju pro ne ID karty.Je to super prace, ktera me bavi, je to ted pres agenturu na sest mesicu,pak se uvidi.Opravdu si tu agenturu Unique multilingual services nemuzu vynachvalit.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Actief Lid
|
jo ,to vypada ze mas dobry job
![]() ja sem taky uvazovala so statnici z anglictiny,ale zase na rok do cech na jazykovku se mi nechce ![]() |
|
|
|
|
|
#45 |
|
VIP Lid
|
Tak si udelej CAE nebo CPE (Cambridge English)
Ja ji delala v Praze, ale podle meho je mozne tyhle zkousky slozit prakticky kdekoli. Je srovnatelna s ceskou statnici a navic uznavana po celem svete. http://www.cambridgeesol.org/index.htm |
|
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Actief Lid
|
S tema zkouskama si myslim ze mas pravdu...daji se delat v podstate "vsude"!!takze si myslim ze by nemel byt problem je udelat tady v holandsku!
Jinak je fajn ze te ta prace bavi barusko!Je fakt ze na administrativni praci kde neni ani potreba holandstina je dost...ale vetsinou chteji praxi!ale vim ze kdyby ten Air traffic controller nevysel tak mam dost velkou sanci si najit rychle neco jineho...treba jak ty rikas v kanclu !! |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Actief Lid
|
no jde o to,ze anglicky zrovna tak vyborne neumim,abych mohla ty statnice delat a na jazykovku v Holandsku nemam penize
![]() |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Actief Lid
|
Hmmm tak to mas tezky...ja treba chodim do Leidenu na kurzy holandstiny a na tri mesice me to stoji okolo 180 eur...takze se to "da prezit" ale taky to neni samozrejme malo!!
Takze si myslim ze kdyby si sla do nejakych kurzu tak treba po sesti kurzech holandstiny je to ukonceno statnici!ale to asi zalezi na tom kde ty kurzy jsou a kde bydlis...taky jsem slysela ze jsou nejaky kurzy organizovane gemeente(zadarmo) ale prej nestoji za nic...tak nevim.... |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Nieuw Lid
|
cau jani, taky te zdravim po dlouhe dobe. Tak nejake novinky ohledne Nike? Byla jsi tedka nekdy v Neratkach?
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Lid
|
Nazdarek Mariii,
ty jeste zijes??! V Adecco at Nike jsem spolupraci ukoncila s tim, ze je oslovim v unoru, kdy mi konci skola. Opravdu me zaujal jejich pristup a to, jak se snazili mi najit jine misto. I presto, ze to, ktere jsem chtela, uz bylo obsazene. Volali mi dokonce 3x denne. Vubec celkove Nike me veeeelmi zaujal. Mela bych to 20 minut vlakem, je tam pro zamestnance fitko, tenisove kurty, hriste, bude bazen a plat by take nebyl spatny. Na te pozici operatora mi nabidli 1.600 - 1.800 EUR brutto. Ta druha pozice nesla nazev neco jako Price Discount Processing Assistant. Tam ale pozadovali znalost SAP, coz nemam. To ale prekazkou byt nemelo. Splnovala jsem vsechny ostatni pozadavky. Jenomze ja si uvedomila, ze bych si mela dodelat nejdriv holandstinu. JA jsem tady cizinec a JA bych mela umet rozumet zdejsi reci. Nerikam, ze za 10 mesicu ve skole budu umet perfektne, ale zaklady mit budu a pak se (doufam) budu uz jen zdokonalovat. Prijde mi trochu hloupe, kdyz tu zije nekdo 5 a vice let a neumi holandsky. Takove pripady u nas ve skole jsou. Precijen... my tu nemame tak velkou komunitu, abychom si toto mohli dovolit Ja to vsak neberu jako povinnost, ale obohaceni. Jeste bych se chtela naucit spanelsky hi hi ![]() A jak se mas ty? Nemas ICQ? Janichka |
|
|
|