|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#1 |
|
Nieuw Lid
|
Hledám práci ve vlámské či niz.firmě, nevíte kde hledat...
Hoi,
nehledá někdo na Moravě překladatelku z vlámštiny/holandštiny? Jazyk mám vystudovaný, ale rok jsem se zabývala spíše středověkou verzí jazyka.. zdá se mi, že nikdo o niz.na Moravě nestojí. Jsem patriot a tak moc nechci do Prahy, i když proti běžným pracovním cestám nic nenamítám. Menší praxi s překlady mám. Kdybyste o něčem věděli a bylo to na Moravě, budu moc ráda, Bedankt, groetjes Knoflenka |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Actief lid
|
Re: Hledám práci ve vlámské či niz.firmě, nevíte kde hledat...
Knoflenko,
Na tvém místě bych kontaktoval belgickou a holandskou ambasádu, mají seznam hol. a bel. firem podnikajících v ČR. Podle mé zkušenosti je jich i na Moravě dost. Pak jim můžeš nabídnout spolupráci. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Lid
|
Re: Hledám práci ve vlámské či niz.firmě, nevíte kde hledat...
ja jsem na tom podobně... nemam holandštinu vystudovanou, ale nastudovanou... a taky se mi z Moravěnky nechce.., kde přesně bydlíš, Knoflenko??
my u Zlína.. |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nieuw Lid
|
Re: Hledám práci
No, neštěstí druhého potěší.... ale moc Ti to nepřeju. Jsem z Olmiku. Ještě k tomu mám vlámskou výslovnost a o slovní zásobě ani nemluvě. Zkusím obchodní komoru, pokud budeš mít zájem o seznam firem (pokud ho zašlou ) tak Ti ho přepošlu,
zdravím Knoflenka <font color="blue"> |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Lid
|
Re: Hledám práci
přesně, taky mam vlamštinu - muj je Belgičan
a taky myslim, že je pěknější, než Holandština slovni zasoba by šla (sice ne moc obchodni terminy, ale všechno se da dohnat) kdybys mi ten seznam poslala, budu rada... a vůbec, jak jsi se k vlamštině dostala ty? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nieuw Lid
|
Ahojky
právě se mi ozvala jedna agentura na překlad 30-ti stránkového textu do NL. Nechce se Ti na to mrknout ? Je to o plynovych kotlich.....Ja prekladam pouze opacne, dej vedet, zdravi KNoflenka
|
|
|
|