het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 11-08-05, 20:33   #11
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:
Re: Jak najit praci?

Jinak mate tady nekdo zkusenosti s takzvanym Ad-hoc bydlenim??popripade internet adresu nebo tak?
Mouse is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-08-05, 15:43   #12
Nieuw Lid

Baruska's avatar

Nationaliteit:

Ahojky Mouse,urcite si tam zajdi, nejdrive jim zavolej a domluv si schuzku.Pak sebou vem vsechny dokumenty a tvoje CV.Jsem si jista ze to nebude trvat dlouho a neco ti najdou.Hlavne hodne stesti.
Baruska is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-08-05, 19:46   #13
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:

Ahojky,tak uz jsem dostala nabidku z Monsterboard...prekvapilo me jak rychle...je to na pozici Air Traffic controler...ale je celkem dost dlouhe prijimaci rizeni...jeste o tom popremyslim..ale mozna za pokus by to stalo!!
Oud 17-08-05, 19:46   #14
VIP Lid

Beruska's avatar

To snad nemyslis vazne? Air Traffic Controler? Mas na takovouhle specifickou funkci vzdelani?
Kdyz ti takova nabidka prijde, musis se prece jen zamyslet nad tim, jestli ma vubec cenu na takovy inzerat reagovat ... jestli ovsem prislusne vzdelani mas, tak se omlouvam, ze jsem prestrelila. ...
Beruska is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-08-05, 21:26   #15
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:

Omlouvat se nemas za co...jelikoz vzdelani nabizi oni me!Musis se jeste 4 roky ucit na tuhle praci!Ale musis mit minimalne Havo diploma!Ja mam gympl...takze postacujici!Jinak dneska jsem online "prihlasila" tak uvidim jestli to nekam povede!
A ja jsem na ten inzerat sama nereagovala...vubec by me nenapadlo ze bych mohla neco takovyho delat...dostala jsem mail z Monsterboard ze LVNL hleda kandidaty na tuto praci,ze podle meho CV bych byla vhodny kandidat a jestli mam zajem at se ozvu...
Oud 19-08-05, 08:29   #16
Actief Lid

Nationaliteit:

tak jestli se chces na to 4 roky ucit tak hodne stesti
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-08-05, 18:53   #17
Volwaardig Lid

Nationaliteit:

Ahoj mouse

Moc gratuluji k tve pracovni prilezitosti. Ja praci hledam asi mesic, ale mam pocit, ze se mi smula lepi na paty. V zari zacnu holandstinu. Prosimte oni te jen tak prijmou? Maji pro tebe vsechny papiry a co pracovni povoleni? Jen se ptam, protoze jak to pises, zni to tak jednoduse, ale ja jsem obehala vsechny urady a jako cesku me nezamestnaji bez twv a to se vetsine firem nechce, radsi si najdou nekoho kdo uz povoleni ma. Prosimte jsem vdecna za kazdou poznamku, diky,pa
Janicka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-08-05, 17:34   #18
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:

Ja uz povoleni k pobytu,sofinummer atd. nastesti mam...zasla jsem na Gemeente a asi tak za 2mesice jsem to mela vyrizeny!Jinak tu praci jsete nemam...budu muset nechat prelozit maturitni vysvedceni a tak ..takze dalsi prodluzovani...ale snad to nakonec nejak dopadne!!Pracovni povoleni a papiry si musis vyridit sama ...to za tebe zadna firma asi vyrizovat nebude!Jinak preju hodne stesti a pevny nervy!!
Oud 22-08-05, 10:52   #19
Volwaardig Lid

Nationaliteit:

Opravdu? Tak to jsem z toho fakt blazen. Byla jsem uz opravdu vsude, mam i par znamych a jedina cesta, jak te tady muze firma zamestnat jako cesku je, ze na tebe ta fitma ma tvw, to je specialni povoleni pro firmu, ktera te chce jako cesku zamestnavat. Protoze jsme nova EU. Firma musi dokazat, ze hledala pro tu pozici nekoho v holandsku a nenasla a proto zamestnava tebe, aspon tak mi to bylo vsude receno. A to samozrejme se vsem firmam nechce zarizovat a tak raci prijmou nekoho, kdo ma v holandsku uz nejmene rok zkusenost a prac. povoleni.
Co ja vim, tak mi to na zadnem urade nedaji. Ale asi jo, nevim.Je to vsechno docela slozite a kolikrat to lidi ani moc nevi a pak na posledni chvili se dozvi, ze je to nemozne.
A ta firma co te ma zamestnavat je v pohode, zadne tvw nepotrebuje?
Janicka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 22-08-05, 11:48   #20
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:

Zatim me pozadali abych poslala prelozeny vysvedceni ze skoly...a pak se uvidi jestli postoupim k prijimacimu rizeni!Jinak ja ani nevim co tvw je? :S Tak snad nebudou problemy!
Ale myslim si ze kdyz uz mam sofi nummer atd. tak by nemeli byt zadny trable...teda alspon doufam!!!Ale je pravda ze vsude rikaji neco jineho...maji v tom peknej bordel!na jednom urade ti reknou "A" a na druhym "B" a pak se v tom vyznej a hledej tu spravnou cestu ktera bude vyhovovat vsem vcetne tebe :S !
No neni to zadny med!!
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels