|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#1 |
|
Actief Lid
|
Jak najit praci?
Ahoj,jsem na forum nova,ale uz sem toho hodne precetla tak vim,ze je tady dost lidi co by mi mohlo poradit!
Je mi 20 let,mam gympl s maturitou a jsem tady rok a zatim pracuju jako au-pair!Rada bych vedela jestli nekdo mate zkusenosti s uznavanim maturity v holandsku a jestli mam pouze s gymplem sanci najit nejakou praci..jelikoz nemam zadnou specializaci! Za sebou mam uz 2 kurzy holandstiny a v zari jdu na 3 ...takze holandsky uz se jakz takz domluvim,ale porad to jeste neni perfektni!Mam sanci? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nieuw Lid
|
Re: Jak najit praci?
Ahoj Mouse
![]() Samozrejme tady jsou moznosti pro tebe. Musis to vyuzit, ze mluvis cesky. Takze, hledal jsem par minut na internetu a tohle jsem nasel: Back Office Medewerker Bedrijfsnaam: Manpower Heerenveen Locatie/Standplaats: Friesland Bedrijfsprofiel: Manpower Vast Werk is voor haar opdrachtgever op zoek naar een Back Officemedewerker, die de Tsjechische taal spreekt. Deze functie is heel divers. Je doet inkoop, interieuradvies, organiseren en nog veel meer werkzaamheden. De kandidaat is:gedreven, verantwoordelijk en durft beslissingen te nemen. Je kunt goed met klanten omgaan en je hebt interesse in interieurstyling. Als jij de Tsjechische taal beheerst stuur dan z.s.m. je c.v. met motivatie naar Leo de Graaf Dienstverband: Vast Solliciteren: Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag uw sollicitatie met uw uitgebreide CV! Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met onze contactpersoon. Contactgegevens: Manpower Heerenveen De heer L. de Graaf Telefoon: 0513-610955 Fax: 0513-610103 Email: leo.de.graaf@manpower.nl Nevim jestli se ti to libi, ale preju ti hodne stesti! ![]() Ronald |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Actief Lid
|
Bohuzel Friesland je trosku z ruky...ale diky moc,ze se pokusil pro me neco najit!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Actief Lid
|
Jenom by me zajimalo...na jaky internetovy adrese jsi tuhle praci nasel??Diky moc M.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj Mouse,
Tuto praci jsem nasel na "www.nationalevacaturebank.nl" Jiny tip je "www.werk.pagina.nl" Na internetu je hodne Holandskych stranek na zamestnani, a tyhle stranky jsou dlouhy seznam tech stranek. Hodne uspechu! ![]() Ronald |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj,
dalsi dobra stranka je www.monsterboard.nl Tam si muzes nastavit takzvane "agenty", zadas specifikaci jakou praci hledas, popripade kde a agent Ti prislusne "vacatures" posle na Tvoji emailovou adresu. Je to super sluzba. Muzes si i nastavit,jak casto ty nabidky chces dostavat (denne, jednou za tyden) a kolik. V Holandsku je hodne stedoskolaku, takze budes mit asi velkou konkurenci, zvlast kdyz neni holandstina Tvuj matersky jazyk. Zkus vyuzit toho, ze mluvis cesky. Kde bydlis? Nedavno tady byl uverejneny inzerat na praci v Nike v okoli Hilversumu. Dalsi napad je obejit par uitzendbureaus, je to sice vetsinou prace na kratsi obdobi, ale alespon ziskas pracovni zkusenosti v Holandsku. Hodne stesti! Marketa |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Actief Lid
|
Budu se snazit vsema tema inzeratama nejak prokousat a najit neco pro sebe
![]() Jinak bydlim v Leidschendamu(u Haagu)!!Diky moc za rady budu se snazit je co nejlepe vyuzit ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nieuw Lid
|
ahoj Mouse, koukam,ze jsi z Haagu jako ja.Ja jsem ted nasla praci pres agenturu - uitzendbureau. Pokud mas pracovni povoleni tak se mrkni n a stranky od www.uniquemls.com
je to agentura ktera hleda praci lidem, kteri mluvi anglicky nebo jinym jazykem.Jsem s nima navysost spokojena. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Actief Lid
|
Super!!!Diky moc Barusko
!! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Actief Lid
|
Tak jsem umistila svuj zivotopis na Monsterboard(trvalo mi to tak 2 hodky nez sem se prokousala vsema tema vsetecnyma otazkama,ale mam to za sebou,tak snad ta namaha bude stat za to
) a ted jeste zaslu mailik ty pracovni agenture co jsi mi Barusko doporucila tak doufam ze bych si tam mohla zajit primo do pobocky do Haagu pro vic informaci! ![]() |
|
|
|
|
|