|
|
#51 |
|
VIP Lid
|
Re: TWV vereist
Arachnee, jeste neco: Kdyz jsi uz zila v holandsku 3 roky anebo vic s povolenim k pobytu, muzes podat zadost o povoleni k pobytu ''voortgezet verblijf'', to je urcite napsane na formulari, ktery mas.
Ale musis podat tuhle zadost vcas. Kdyz nevis, jak na to, asi muzes jit na radu k advokatovi. Kdyz mas povoleni k pobytu voortgezet verblijf, nemusis, ale muzes, zadat o holandsky pas. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
VIP Lid
|
holandsky:
je vraagt wijziging beperking de beperking is eerst: verblijf bij partner de beperking wordt: voortgezet verblijf ''beperking'' in deze betekenis is eigenlijk het doel, waarvoor je in Nederland verblijft |
|
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Actief Lid
|
Ahoj Berusko, dopadlo to presne tak jak pises. Vcera jsem byla na Immigratie kantoor, nejdriv koukali na ty moje papiry a rekli me ze tyhle jeste neznaji...potom hledali duvod pro muj pobyt, duvod pobytu nl dite na stejne adrese aniz bych byla 65+ tam nebyl, takze jsem ho nemohla uvest, tak nakonec voorgezet verblijf.....Dali me nalepku do pasu - verbl. vergunning do 20.1.2006, Doufam, ze do te doby dostanu novou ID s TWV niet vereist.
|
|
|
|