|
|
#21 |
|
Volwaardig Lid
|
Re: TWV vereist
Ahoj Barusko
tak nevim, me teda IND rekli, ze tam muzou byt dve zadosti najednou..Taky mi nejdriv prislo to EU povoleni a po 2 mesicich partnerske. Kdyz jsem dostala to partnerske, tak jsem to EU musela vratit. Je v tom zas dost zmatek. Vyridi ti to alespon ted urychlene, vzdyt uz cekas tak dlouho. Svetlusko taky nechapu, jak to je mozne mit EU s prac. povolenim, ale ja jsem mela to same. Jenze u me pry udelali chybu. Ty jsi zadala o vizum za 28 Eur a doklada jsi sve prijmy a zdravotni pojisteni sama? Zahada to je, meli by si ujasnit pravidla. Ale bud rada, ze to mas takhle jednoduche a dal se tim nezabyvej. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Actief Lid
|
Ja jsem zadala ani nevim o co, na gemeente mi poradili, co mam v ty zadosti zaskrtnout, rekli mi, co mam prinest a bylo to. Dokladala jsem svoje zdravotni pojisteni (NL - Amicon), SoFi nummer (ostatni dokumenty meli na gemeente uz z driveska, kdy jsem se u nich registrovala) a muj pritel musel dokladat pracovni smlouvu a prijmy (jelikoz je podnikatel, tak jsme prikladali danove priznani z lonskeho roku). To bylo asi vsechno.
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
A na karticce mam.. 'Gemeenschapsonderdaan. Economisch niet actief. Arbeid vrij toegestaan. TWV niet vereist. Beroep op publieke middelen kan gevolgen hebben voor verblijfsrecht' [/ QUOTE ] Nejak se ale po tom PROC pidit nebudu, jsem rada, ze to mam, nasla jsem si praci a vse je ok ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Nieuw Lid
|
Tak jsem se taky dopidila,jak to teda je.Vcera mi prisel dopis od IND ze si muzu prijit pro karticku a na ni bylo napsano uplne neco jineho nez v dopise s rozhodnutim.To mi prislo hodne divne tak jsem opet volala do Hoofdorpu a ti mi rekli ze mi omylem poslali spatny dopis a timto se mi omlouvaji.Karticku mam s Arbeid vrij toegestaan,TWV niet vereistJe to na 5 let tak se mi opet ulevilo a muzu pracovat.Zitra jdu do Uitzendbureau co uz pro me melo praci a jdu na interview.Hodne stesti devcata.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Actief Lid
|
Tak to se mas. Ja jsem mela 13 let TWV niet vereist, a ted po vstupu CR do EU to po me najednou chteji...a neni vubec jednoduche to ziskat. Zamestnavatel rekl ze v tom nespolupracuje ale v papirech z IND stoji, ze zamestnavatel o to musi sam pozadat. Takze nikdo nic nevi....a ja jeste diky tem jejich zmatkum prijdu o praci...Stoji me to cas, nervy a penize. Tak jsem napsala dopis burgemeestrovi Deetmanovi a cekam odpoved, ktera stejne neprijde...
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Actief Lid
|
no si dělaj srandu ne????????
ježiš,to je buzerace to už je k pláči opravdu..... |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Actief Lid
|
Taky to nechapu a nikdo me na IND neda normalni odpoved. Navic uz nebydlim s Holandanem, tak me snad budou chtit i vystehovat. Ale zase tu mam holandske dite...Mam tu ted dost blby pocit, zachazi s nama jako s kriminalnikama...Takze 20.7. zase na imigr. kantoor....
![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
VIP Lid
|
Arachnee, to ze mas holandske dite nikoho nezajima, klidne te i tak poslou pryc, taky jsem si tim prosla...Ale pokud budes mit praci, tak bys problemy mit nemela.
![]() Jak to tak vsechno ctu, tak jsem rada, ze mam hol. obcanstvi. Proc si o nej nezazadas? Stejne se asi do Cech vratit nechces? A usetris penize i nervy. ![]() |
|
|
|