Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
TWV vereist

TWV vereist

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 03-07-05, 12:32   #21
Volwaardig Lid

Re: TWV vereist

Ahoj Barusko
tak nevim, me teda IND rekli, ze tam muzou byt dve zadosti najednou..Taky mi nejdriv prislo to EU povoleni a po 2 mesicich partnerske. Kdyz jsem dostala to partnerske, tak jsem to EU musela vratit. Je v tom zas dost zmatek.
Vyridi ti to alespon ted urychlene, vzdyt uz cekas tak dlouho.

Svetlusko taky nechapu, jak to je mozne mit EU s prac. povolenim, ale ja jsem mela to same. Jenze u me pry udelali chybu. Ty jsi zadala o vizum za 28 Eur a doklada jsi sve prijmy a zdravotni pojisteni sama?
Zahada to je, meli by si ujasnit pravidla. Ale bud rada, ze to mas takhle jednoduche a dal se tim nezabyvej.
candy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-07-05, 19:29   #22
Actief Lid

Svetluska's avatar

Nationaliteit:

Ja jsem zadala ani nevim o co, na gemeente mi poradili, co mam v ty zadosti zaskrtnout, rekli mi, co mam prinest a bylo to. Dokladala jsem svoje zdravotni pojisteni (NL - Amicon), SoFi nummer (ostatni dokumenty meli na gemeente uz z driveska, kdy jsem se u nich registrovala) a muj pritel musel dokladat pracovni smlouvu a prijmy (jelikoz je podnikatel, tak jsme prikladali danove priznani z lonskeho roku). To bylo asi vsechno.
Svetluska is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 03-07-05, 19:36   #23
Actief Lid

Svetluska's avatar

Nationaliteit:

Citaat:
Svetluska schreef:

</font><blockquote><font class="small">Citaat: candy</font><hr />

V beschikking napsano, ze musim mit prac. povoleni a na karticce ze nemusim. IND nam sdelilo, ze plati to, co maji oni v systemu. Tedy, ze prac. povoleni musim mit. Pry si to zamestnavatele jeste overuji.

Kdyz jsem dostala dopis z IND, ze mi moji zadost schvaluji, tak tam jen bylo, ze 'arbeid toegestaan onder specifieke voorwaarden'. A pak ze 'beroep op publieke middelen kan gevolgen hebben voor verblijfsrecht'.

A na karticce mam.. 'Gemeenschapsonderdaan. Economisch niet actief. Arbeid vrij toegestaan. TWV niet vereist. Beroep op publieke middelen kan gevolgen hebben voor verblijfsrecht'

[/ QUOTE ]

Nejak se ale po tom PROC pidit nebudu, jsem rada, ze to mam, nasla jsem si praci a vse je ok
Svetluska is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-07-05, 21:34   #24
Nieuw Lid

Baruska's avatar

Nationaliteit:

Tak jsem se taky dopidila,jak to teda je.Vcera mi prisel dopis od IND ze si muzu prijit pro karticku a na ni bylo napsano uplne neco jineho nez v dopise s rozhodnutim.To mi prislo hodne divne tak jsem opet volala do Hoofdorpu a ti mi rekli ze mi omylem poslali spatny dopis a timto se mi omlouvaji.Karticku mam s Arbeid vrij toegestaan,TWV niet vereistJe to na 5 let tak se mi opet ulevilo a muzu pracovat.Zitra jdu do Uitzendbureau co uz pro me melo praci a jdu na interview.Hodne stesti devcata.
Baruska is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-07-05, 22:13   #25
Actief Lid

Arachnee's avatar

Nationaliteit:

Tak to se mas. Ja jsem mela 13 let TWV niet vereist, a ted po vstupu CR do EU to po me najednou chteji...a neni vubec jednoduche to ziskat. Zamestnavatel rekl ze v tom nespolupracuje ale v papirech z IND stoji, ze zamestnavatel o to musi sam pozadat. Takze nikdo nic nevi....a ja jeste diky tem jejich zmatkum prijdu o praci...Stoji me to cas, nervy a penize. Tak jsem napsala dopis burgemeestrovi Deetmanovi a cekam odpoved, ktera stejne neprijde...
Arachnee is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-07-05, 23:23   #26
Actief Lid

Nationaliteit:

no si dělaj srandu ne????????
ježiš,to je buzerace to už je k pláči opravdu.....
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-07-05, 08:45   #27
Actief Lid

Phoebe's avatar

Nationaliteit:

Citaat:
Katy schreef:

...to už je k pláči opravdu...
Sem ti to vcera rikala, ze se z toho za chvili asi picnu a rozbrecim! Jako vsechny tu obdivuju ze se tim zabyvaji tak dlouho (no musite, ja vim :-/ ). Ja dybych si tenkrat mela takhle vsechno vyrizovat, tak sem tu nikdy nezustala. Nemela bych na to nervy ani naladu
Phoebe is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-07-05, 12:19   #28
Volwaardig Lid

Arachnee, to nechapu
po 13 letech to po tobe chteji TWV? Vzdyt po tak dlouhe dobe uz tu musis mit vizum na dobu neurcitou a potom uz muzes pracovat bez povoleni. Jak to je mozne?
candy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-07-05, 12:57   #29
Actief Lid

Arachnee's avatar

Nationaliteit:

Taky to nechapu a nikdo me na IND neda normalni odpoved. Navic uz nebydlim s Holandanem, tak me snad budou chtit i vystehovat. Ale zase tu mam holandske dite...Mam tu ted dost blby pocit, zachazi s nama jako s kriminalnikama...Takze 20.7. zase na imigr. kantoor....
Arachnee is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-07-05, 14:19   #30
VIP Lid

barbie's avatar

Arachnee, to ze mas holandske dite nikoho nezajima, klidne te i tak poslou pryc, taky jsem si tim prosla...Ale pokud budes mit praci, tak bys problemy mit nemela.

Jak to tak vsechno ctu, tak jsem rada, ze mam hol. obcanstvi. Proc si o nej nezazadas? Stejne se asi do Cech vratit nechces? A usetris penize i nervy.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed