|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#1 |
|
Nieuw Lid
|
Čech v Amsterdamu - jak začít?
Ahoj,
moc bych ocenil jakýkoliv typ na práci v Amsterdamu. Budu se tam stěhovat v září. Určitě si vyřídím pracovní povolení, ale do té doby bych potřeboval sehnat nějakou jobovku načerno. Dáte mi nějaké typy? Předem moc děkuju. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Actief Lid
|
Re: Čech v Amsterdamu - jak začít?
a jak si to chces to povoleni zaridit?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nieuw Lid
|
Moje budoucí žena žije v Holandsku 11 let a pokud prokáže, že její příjem je vyšší než XX atd, měl bych dostat povolení k pobytu. A pak si asi budu muset najít firmu, která mě bude chtít přijmout a vyřídí za mě povolení.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Actief Lid
|
jo taaak,tak to jo,hodne trpleivosti preju
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nieuw Lid
|
No hodně štěstí - díky, ale můžeš mi dát typ na práci načerno pro začátek? Mluvím anglicky, německy a francouzsky a nejradši bych dělal nějakou fyzickou práci. Už mám kancelářiny po krk.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nieuw Lid
|
Ona je Francouzka, takže neví vůbec nic o tom, jaké doklady potřebuju. Všechno si budu vyřizovat postupně, ale na začátek bych potřeboval nějakou práci, ať se uživím - mytí nádobí, úklid, cokoliv. Nevíš?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Actief Lid
|
jo chlape,tezko rict,kde bys mohl neco sehnat.ja jen vim,ze nacerno bych nikdy nikde nedelala-maximalne to co delaji tady holky-nejaky uklizeni nebo tak.byt tebou,pockam si na povoleni a pokud pritelkyne te ma natolik rada, tak te nejakej ten mesic bude zivit ne?bohuzel vetsina paru,kdyz jeden se sem nastehuje,to musi taky takhle delat ,nic jineho nezbyva
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Actief Lid
|
Holka, sama víš jak to tu chodí...když je jeden z páru nezaměstnanej. Neumim si to ani představit. Z čeho pak ty lidi žijou? My máme dva (můžu říct, že dost slušný) platy a ani ty někdy nestačí :-(.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nieuw Lid
|
povoleni si sezenes na uradu (gemeente) v Amstru. To ti nezarizuje Firma. Vsechno jde pres urad a IND Nejlepsi je si vsechno vyridit v cechach nebo pres ceskou ambasadu v NL. Protoze ty urady a IND jsou HROZNE!!!
|
|
|
|