Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
Uznani diplomu

Uznani diplomu

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 22-04-05, 12:25   #1
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:
Uznani diplomu

ahoj lidicky,poradte,kam si muzu nechat jit prelozit diplom,at vim,jestli mi ho uznaji?na CWI mi to nechtej udelat,ze prej nemam verblijsverguning
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 22-04-05, 13:43   #2
Jelen
VIP Lid

Jelen's avatar

Nationaliteit:
Re: Uznani diplomu

http://www.idw.nl/
Jelen is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 22-04-05, 14:23   #3
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:

hm ale odtamtud je zase okdaz na cwi
Oud 22-04-05, 22:05   #4
Jelen
VIP Lid

Jelen's avatar

Nationaliteit:

U bent werkzoekend met baan
Als u werkzoekende bent met een baan in een vrij beroep kunt u een aanvraag voor diplomawaardering indienen bij het Informatiecentrum DiplomaWaardering (IcDW). U kunt het aanvraagformulier hier bestellen.
Kosten: de kosten bedragen € 105,-. Deze kosten draagt u zelf.

Takze, pokud mas nekoho, kdo te chce zamestnat, mel by ti to zaridit on. (Takhle to udelali me taky).
Jelen is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-04-05, 18:22   #5
Klarka
Actief Lid

Nationaliteit:

Ahoj,
Normalne to dela Nuffic, ale myslim, ze se to tyka jen vysokoskolskych diplomu, jinak by to mela delat IB groep (stredni skoly a ucnovske skolstvi). Alespon takhle to bylo, kdyz jsem sem prisla ja pred 3 lety. Mne to tehdy zaridila ta organizace, ktera delala ty inburgerings kurzy, jenze tehdy jsem mela ten kurz povinny, neb jsme jeste nebyli v EU.
Jo a jeste si pamatuji, ze jsem tenkrat s uredniky z Nuffic vedla nekonecne debaty, protoze mi spatne ohodnotili diplom- oni to zkratka prirovnaji k tomu, co znaji, no a protzoe ja jsem mela 2 obory na UK a z obou oboru titul Magistr, tak mi uznali jen jeden. Dle nich neni mozne vystudovat dva obory a mit z obou stejny titul. Po nekolikatem telefonatu jsme se dohodli,ze mi aspon napisi na to ohodnoceni, ze me studium je unikatni, a vzhledem k tomu,ze neexistuje v NL ekvivalent, mohou to pouze prirovnat, nikoliv ohodnotit. Preju lepsi zkusenosti a drzim palce.
Klara
Klarka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-04-05, 20:13   #6
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:

no zamestnat zatim ne,spis nez se nekam pudu hlasit do prace,abych mela papir v ruce.
je blby ,ze nemam to verblifsvergunning
Oud 23-04-05, 20:26   #7
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:

a kdyz tam tedy pujdu s tim vysvedcenim,musim to mit prelozeny do holandstiny?a nejaky razitko od notare?
Oud 23-04-05, 20:41   #8
Klarka
Actief Lid

Nationaliteit:

Prave ze ne, mne to tam poslala ta organizace (INOVA Alkmaar- Inburgering) sama, Nuffic si to i prelozil, nic jsem nemusela zarizovat.
Musim rict, ze doted po me nikdo zadny doklad o vzdelani nechtel, a to pracuji pri International Office na univerzite. Myslim ale, ze bez povoleni k pobytu te asi nikdo nezamestna, teda pokud nechecs pracovat nacerno,a le tam zas nepotrebujes ten diplom, ne? Ja mam verblijfsvergunning na zaklade souziti s partnerem, a to je zaroven i povoleni k praci. Nevim, jak je to ted, ja ho mam od roku 2002. Hodne stesti s hledanim prace! Clovek se asi musi obrnit trpelivosti, ja praci hledala 2 roky (tim te nechci strasit!) a nesla jsem to dost tezce- an neco malo kvalifikovana, na neco pry moc, clovek uz pomalu nevedel, ci je. Chce to vytrvat, no. Drzim palecky!
Klarka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-04-05, 20:46   #9
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:

jo jo ja vim,ja si pro tuhle karticku jdu po 21narozeninach.
no ja sem sestra,vzdelani mi uznaj po nejakym vzdelani,co si musim doplnit,no vidim to nejdriv na osetrovatelku.
je fakt,ze prej spis lidi s vejskou tu maj potize s hledanim.
prave proto si chci nechat ten diplom prelozit,abych pa po kurzu vedela uz kam na skolu atd
Oud 25-04-05, 08:22   #10
Beruska
VIP Lid

Beruska's avatar

Ja jsem asi vazne mela stesti, protoze vsude vzdycky verili informacim, ktere jsem uvedla v zivotopise a nikdo necpotreboval moje diplomy nutne videt, tudiz jsem si je nenechavala uznat ani prelozit! V jednom UZB se dokonce spokojili s kopii ceskeho originalu!
Beruska is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.0.0 - RSS Feed