![]() |
|
|
#41 |
|
Actief Lid
|
Re: spokojeni v NL/Belgii?
Ik denk dat alles heeft zijn + en - punten, en afhankelijk van de situatie en persoonlijkheid klagen we over de - punten of prijzen we de plussen aan. Dit geldt over het leven in NL of in CZ.
Vaak wordt er ook aansluiting gezocht in een discussie, wat heel menselijk is: het kudden gedrag. Echter iedereen moet zelf het balans opmaken en bepalen wat het beste voor hem is en waar die gelukkig is... |
|
|
|
|
|
#43 |
|
VIP Lid
|
I kdyz je to v holandstine, souhlasim se Zdendou. Je to vsechno velice osobni a kazdy se s tim vyporadava jinak. A protoze se vzdalujeme od tematu... ja jsem tu spokojena i kdyz mi spousta veci chybi. Plany na stehovani zatim nemame, ale treba jednou budou. To se uvidi. Jinak jsem v pohode, uzivam si zivota a krome rodiny, kamaradu a malickosti mi tu nic neschazi.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
</font><blockquote><font class="small">Quote: Klara</font><hr />
Jinak jsem v pohode, uzivam si zivota a krome rodiny, kamaradu a malickosti mi tu nic neschazi. [/ QUOTE ] rodina mi chybi nejvic a tata to na zacatku dost tezce nesl a jeho reakci byla nekomunikativnost se mnou, tak to bylo dost tezky, ale ted uz se to zlepsilo a dokonce i prijedou sem Pritelova rodina se mi snazi dost pomoct kdyz je mi smutno. Takze ja osobne jsem tu spokojena a nelituju okamziku kdy jsem se rozhodla prestehovat sem do holandska ![]() |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Volwaardig Lid
|
Nikdy me nemrzelo ze jsem se prestehoval do Holanska. Dokaze to tu byt krasne, nebo jak rika moje babicka, kouzelne. Cechy mi hrozne moc chybi, ale tam preci jen lezi me detstvi. Obcas me to chytne a mam z toho depku a pbcas me i trochu "svrbi prdel". To bych se z fleku prestehoval do Cech, ale to uz mam vyzkouseny tady je mi lip.
Zatim Cau |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Actief Lid
|
Mne se nejvic styska vzdycky kdyz se vratime z Cech do Holandska. Pak se to snizuje az to tak nejak zmizi. Ale dneska jsem se divala na Snowboardaky a kdyz jsem videla ten snih a vsechno, co je s tim spojeny, tak jsem to dost dlouho rozdejchavala.
V zime me to tu dost stve /prsi, prsi a prsi/, ale pak to tu/aspon u nas na severu/ vsechno rozkvete a je bajecny projizdet se na kole a dychat tu uzasnou vuni hyacintu. To si pak rikam, ze to tu /az na vyjimky/ neni zas tak spatny. |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
to me fakt strasne chybi. |
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Volwaardig Lid
|
A proto!! Budme radi, ze jsme dubbel!!! Ha, ha, ha Ja teda jo!!!! Zdravicko!!!!
![]() |
|
|
|