|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#1 |
|
Volwaardig Lid
|
spokojeni v NL/Belgii?
Ahoj, zajimalo by me, jestli jsou tu Cesi, kteri jsou absolutne spokojeni se svym zivotem v NL nebo Belgii a kteri by za zadnou cenu natrvalo zpatky do Cech nechteli?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Lid
|
Re: spokojeni v NL/Belgii?
Ja bych rozhodne nekdy zpatky chtela.. vlastne co nejdriv, kdyby to bylo trochu mozne...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj Padestoeltje,ja si nejsem jeste uplne jista.Muj manzel je Belgican a toho to tahne do Ceska mnohem vic nez me.Ja jsem si to jeste ke vsemu stizila tim,ze jsem si vzala pred pul rokem belgicke obcanstvi a ono to neni tak jednoduche vratit se zpatky.Uz jsem se o tom informovala.Ted toho desne lituji.Ja nejsem az takova podnikatelka,ze bych si tam neco otevrela,praci nejit neni tez tak jednoduche,takze vicemene z moji blbosti jsem povinna zustat tady az do duchodu.A potom se uvidi.Ale nemam si tady na co ztezovat.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Actief Lid
|
ja tu bydlim sice jen dva mesice oficialne,ale vim,ze za par let se do cech vratim.tak 10let ,nechci aby my dite tady vyrustalo.takze nasetrim si nejaka eura,vdam se a vratim se domu
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Nekdy mam pocit, ze bych tu chtela zustat do "smrti" a nekdy bych se zase chtela vratit hnedka domu (prevazne kdyz se nudim a propadam depresim). Ale kdyz pak jsem v CR na par dni, tak se zase moc tesim do NL. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Actief Lid
|
je fakt,ze co se tyce penez atd je to tu 10000x lepsi nez v cechach,aspon co se tyce myho zamestnani-jako sestra se tu budu mit lip nez tam.ale ostatni stranky-kamaradi,zabava, a celkove-doma nejlip!!
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Driv za komancu to jinak neslo, ale ted se zbavovat Ceskeho obcanstvi nema vubec cenu, zvlast nyni kdyz Cechy jsou v EU. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Actief Lid
|
Katus, ohledne kamaradu a zabavy, to je tez otazka casu. Cim dele tady budes, tim vice kamaradu a znamych si najdes a nejakou tu zabavu taky.
Co se tyce penez, sice platove podminky jsou tady mnohem lepsi, ale taky je tu vsechno mnohem drazsi (jidlo, bydleni, restaurace a zabava), takze celkove to takovy velky rozdil nebude.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
VIP Lid
|
Jsem tu ted skoro sedm let, ale takove kamarady ktere mam v Cechach jsem jeste nenasla. Bude to asi i tim, ze nemame stejnou minulost a tim myslim vseobecne kulturu, hudbu, nezname stejne filmy, osobnosti, humor.. znamych mam spoustu, ale zatim nikoho, kdo by za me strcil ruku do ohne a ja ze ne...
|
|
|
|