Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Ostatní
zavinovacka

zavinovacka

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 13-02-05, 08:16   #1
Actief Lid

morava's avatar

zavinovacka

Docela by mne zajimalo, jestli jste tady pro sve miminko pouzivali zavinovacku , tak jak se to v Cechach normalne pouziva , tady vsak zavinovacku nepouzivaji a jaky je vas nazor, lepsi pouzivat zavinovacku nebo nepouzivat.
Bijgesloten afbeelding
Bestandstype: jpg 43695-zavinovacka.jpg (8,8 KB, 31x bekeken)
morava is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-05, 12:51   #2
Volwaardig Lid

jája's avatar

Re: zavinovacka

Pouziva se to jeste v Cesku?Ja teda miminko nemam,ale asi bych to nepouzivala.K cemu to vlastne slouzi.Ma to nejaky uzitek?Neni peknejsi miminko v dupackach,ktere muze kozhazovat rucickami a kopat nozickami?Ta zavinovacka(u nas se tomu rika perinka)na obrazku jeste ujde,ale ja si pamatuji jeste ty,co se uplne stahovaly.No hruza.Dobre ze uz nejsem miminkem.
jája is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-05, 16:26   #3
Actief Lid

mÁja's avatar

Nationaliteit:

Ahoj holky, osobne jsem zavinovacku pro nasi Esther nepouzivala, ale pamatuju si, ze kdyz byla jeste uplne malickata, ze byla moc spokojena a vzdycky krasne usnula, kdyz jsem ji uplne "nafest" zabalila do deky. Oni si to mimina pamatujou z bricha, ze tam jsou taky tak natesno.
mÁja is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-05, 19:51   #4
VIP Lid

Nationaliteit:

Presne Majo, to je duvod, proc se tady v Holandsku znovu zacina zavinovat. Hlavne u deti, ktere jsou neklidne, hodne breci atd. Drivejsi zavinovacka tak prijde k dobru. V Cechach se pouzivaji stale, moje segra v nich mela obe deti a byly moc spokojene.
Klara is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-02-05, 08:51   #5
Actief Lid

Gabina's avatar

Nationaliteit:

Ja jsem zavinovacku pouzivala u obou deti, a musim rict ze me a detem to velice vyhovovalo.
Gabina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 22-02-05, 22:33   #6
Nieuw Lid

brno123's avatar

Nationaliteit:

i ja jeden exemplar mam ( ten snerovaci ), ale ani jednou jsem ji nepouzila. I kdyz je pravda, ze pro neklidne deti je to idealni tkzv. "inbakeren".
brno123 is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed