Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Ostatní
Je mi tak nejak...

Je mi tak nejak...

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 04-02-05, 17:46   #1
Martinez
Volwaardig Lid

Martinez's avatar

Nationaliteit:
Je mi tak nejak...

Ahojky,

je mi tak nejak na nic. Pocasi na prd, vsechno jde tak nejak vselijak...
Vzdycky me to chytne tak po 5 tydnech od navratu z Cech. A cim dyl tu ziju tim je to horsi. Kdo me rozveseli? mate nekdo dobrej vtip anebo alespon tip?

DIK
Bijgesloten afbeelding
Bestandstype: jpg 42515-9999.jpg (47,6 KB, 18x bekeken)
Martinez is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-02-05, 20:14   #2
Sarka73
Volwaardig Lid

Sarka73's avatar

Nationaliteit:
Re: Je mi tak nejak...

Ahoj, je to ukrutny, co??? A cim dal tim horsi...ja vim!! Nevim, jak dlouho tu zijes, ale ja teda zazivam uplne to samy. Bohuzel nevim, jak te rozveselit, ale kazdopadne......sterkte...ha,ha,ha...
P.S. Ze me se diky tomuhle problemu stava workoholik.....coz teda opravdu je obcas az neuveritelny....ALE JE TO TAK!!! Na NIC LEPSIHO JSEM ZATIM NEPRISLA.
Mej se fajn
Drzim palec, ahoj a zdarec
Sarka73 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-02-05, 00:08   #3
pepo
Moderator

pepo's avatar

Nationaliteit:

Chlape, vzdyt jsi mladej kluk, jsi ohebny, nakou tu ranu vydrzis a trosku smradecku pod nosem by ti taky nemelo vadit. Stejska se ti, nebo se ti nevede tady, v Holandsku?
Jsi na vsechno az moc sam, nebo te nejak brzdi treba tvuj partner (ka).
Zit dva zivoty, tak tomu ja rikam, neni sranda tak jako tak. Stale vazis a srovnavas a vzdycky to blbe dopadne.
Nemas-li cil, poplujes sem a tam a motivace neporoste.
Prece se musis nekde neceho chytit, ne?
Honza s buchtama sel do sveta, aby se otrkal, naucil se, vratil se, obohacen zkusenostmi, pustil se do remesla a
hledal zenskou a tesil se na budoucnost.
Nebo se pletu a mas opravdu jenom tu docasnou prizpusobovaci krizi po kazdem presaltovani do toho druheho zivota.Odkrej se trosicku vic a my ti tady poradime. Sarka se prida a bude prece jenom veselo.
pepo is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-02-05, 00:14   #4
pepo
Moderator

pepo's avatar

Nationaliteit:

A hodnotim, ze's to svoje petinedeli hodil do placu
pepo is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-02-05, 09:22   #5
Swimmie
Nieuw Lid

Swimmie's avatar

Ahoj..

no, myslim, ze Pepo to vystih dobre...chce to nejakej cil, na ktery se muzes soustredit.
Sarcino reseni taky funguje, ale jen kratkodobe a pak ses zase tam, kde si byl...
Takze....??
Drz se, zkus si najit nejaky novy "objekt" na kterem pracujes, nebo se na nej tesis nebo cokoliv...

Brrrr, ted znim ale hrozne...

Hmm vim, to pocasi tomu taky moc nepridava...aleaspon dneska je tady hezky

mej se g.
Swimmie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-02-05, 11:10   #6
barbie
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
pepo schreef:

Zit dva zivoty, tak tomu ja rikam, neni sranda tak jako tak. Stale vazis a srovnavas a vzdycky to blbe dopadne.

Presne tak, zit dva zivoty je tezky. Jednou jsme tady, tak uz prestanme srovnavat, jinak budem do smrti nestastny.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-02-05, 11:20   #7
katus
Actief Lid

Nationaliteit:

Pepo,krasne jsi to napsal....
katus is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-02-05, 20:54   #8
Kvetinka
Actief Lid

Kvetinka's avatar

Nationaliteit:

Hele clovece, ty mas depku kdyz se vratis a ja nadavam s[proste jak ten vul, hahahah.....tak si to teda nejak vymenime a bude. Ty trochu nadavat a ja depku a hotovo. A jestli ti to nepomuze tak je tu jen jedna rada. Hledej tu neco co ti pripomina Cesko. Ja hledam lesy a parky. Toho je tu tak malo, ze ani uz nevim jak ty lesy vypadaj, a v CR je jich do p-de-e, hahahah.....

Tak si zajdi do lesa, nadychej se cerstveho vzdousku, dej si ceskeho panaka, podivej se na ceskej film a zavolej kamosi/ce ktery ume cesky. To vzdy pomaha....

Kvetinka
Kvetinka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-02-05, 20:57   #9
Klara
VIP Lid

Nationaliteit:

Nejlepsi tip je zrejme jezdit co nejcasteji do Cech... jenze to zase neni tak jednoduchy. Ja vzdycky nacerpam novou energii, takzvane se "nabiju" a postupne to upada dokud se do CR zase nevratim. Nastesti me kamaradi zasobuji hudbou, filmy, novinkami a drby - diky internetu us se necitim tak sama a ztracena.. zkus to taky a snad bude lip. Je to: "Jednou jsi dole, jednou nahore"
Klara is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-02-05, 06:08   #10
morava
Actief Lid

morava's avatar

Myslim si, ze se to stava kazdemu z nas, ze je nam tak nejak...,je to fakt, ze si kazdy musi najit nejaky ten zpusob,jak se z toho dostat, neco co pomaha,trochu vic te cestiny, filmy, pisnicky. Ja treba mam i cely vikend pustene na internetu radio a vzdy kdyz slysim nejakou znamou pisen, tak zacnu zpivat az se zdi tresou, no a proste, jsou tu fakt hodne malych vecicek, ktere pomahaji, take knihy, no a prece taky tohle forum, vzdyt je tady spousta skvelych lidicek!!!
morava is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.0.0 - RSS Feed