|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#62 |
|
Nieuw Lid
|
Ahojky
velmi rad by som sa zoznamil s niekym, z blizkeho i samoska dalekeho okolia... ja som v Utrechte a zatial nepoznam nikoho, kto by bol od nas bud CR alebo SR. Tancujete aj vy tak rady ako ja, tak sa dohodnime a vyrazme spolu na dance party. ps: tancujes rad(a)? Ja velmi pa AndréBol som uz na jednej dance party v Amsterdame, bola uzasna...atmosfera, ludia, hudba...nadhera! Nevahaj a pod aj ty... moj mail - andrejito@seznam.cz Bericht 20-01-08 om 00:14 aangepast door la.andre. Reden: zabudol som vlozit mail |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj,ja se moc omlouvam,ze jsem se zatim neozvala.Mela jsem nejake trable po mem navratu do Holandska.Urcite se s tebou moc rada setkam.Nemam momentalne kredit,ale pokusim se zavolat od nas z pevne linky.Vendy
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Nieuw Lid
|
ahojte
Hledam kamaradku,spise stredni vek, z Den Helder nebo i Harderwijk (tam obcas pobyvam).
Jsem tady vdana a chybi mne spriznena duse.Deti mam dospele a uz nebydli se mnou. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj, jak se mas? Ja bydlim v Rotterdamu. Ozvi se mi pokud mas cas... (miszu@hotmail.com)
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Nieuw Lid
|
[quote=Didi2;226351]Hledam kamaradku,spise stredni vek, z Den Helder nebo i Harderwijk (tam obcas pobyvam).
Jsem tady vdana a chybi mne spriznena duse. |
|
|
|