het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 04-05-08, 08:36   #1
Actief Lid

morava's avatar

Cestovani autobusem

Ahoj vsichni, celkem by mne zajimalo, jake mate zkusenosti s cestovanim autobusem do CR. At uz eurolines, nebo student agency. Ja ted vetsinou jezdim autem, ale drive jsem casto jezdivala autobusem,
a tak mne zajima, treba jestli se zmenilo neco po otevreni hranic, jelikoz, kdy jsem jezdila ja autobusem, tak nas vzdy na hranicich silene kontrolovali, proste asi hodinu zdrzovali, nekdy i dele. Jak je to ted ?
morava is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-05-08, 11:08   #2
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahoj, já jezdím busem. Na hranicích to lepší je, ale záleží na tom. Někdy nás nestaví nikde, jindy - nejčastěji v Německu, max na hodinku. To víš, na busu z Amstru si vždycky rádi smlsnou...Já jezdím se Student Agency, ale teď má zajímavou nabídku i eurolines, kteří jsou i kapku rychlejší. Koukni na jejich www stránky. Student Agency taky nabízí jízdenky v dražbě, když máš štěstí, tak se dá někdy nakoupit o hodně levněji.
Hanka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 19-07-08, 18:32   #3
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Hanka schreef:
Bericht bekijken
Ahoj, já jezdím busem. Na hranicích to lepší je, ale záleží na tom. Někdy nás nestaví nikde, jindy - nejčastěji v Německu, max na hodinku. To víš, na busu z Amstru si vždycky rádi smlsnou...Já jezdím se Student Agency, ale teď má zajímavou nabídku i eurolines, kteří jsou i kapku rychlejší. Koukni na jejich www stránky. Student Agency taky nabízí jízdenky v dražbě, když máš štěstí, tak se dá někdy nakoupit o hodně levněji.

Ja si myslim,ze bus uz je drazsi nez letadlo.Ja jsem jezdila pul rok busem a strasny.Tak jsem presedlala na letadlo a je to rychlejsi,pohodlnejsi a hlavne levnejsi.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 19-07-08, 19:22   #4
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:
Bericht bekijken
Ja si myslim,ze bus uz je drazsi nez letadlo.Ja jsem jezdila pul rok busem a strasny.Tak jsem presedlala na letadlo a je to rychlejsi,pohodlnejsi a hlavne levnejsi.
take si myslim,ze letadlo je levnejsi nez autobus... ve stredu jedu z venla do ostravy a bude me to stat neuveritelnych 3500kc...koukala jsem jak ... ale co nadelam pro priste vim. letenka me vyjde urcite levneji...
nevim jak je to s eurolines.ale nekdy maji akce...
mozna je levnejsi nez studentagency.
plus studentagency je vzdy preplnene...
jedu s nima,protoze se mi nechce nikde cekat a presedavat na jinou linku nebo jet vlakem,kdyz jedu sama...
Oud 19-07-08, 20:55   #5
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
janicka36 schreef:
Bericht bekijken
take si myslim,ze letadlo je levnejsi nez autobus... ve stredu jedu z venla do ostravy a bude me to stat neuveritelnych 3500kc...koukala jsem jak ... ale co nadelam pro priste vim. letenka me vyjde urcite levneji...
nevim jak je to s eurolines.ale nekdy maji akce...
mozna je levnejsi nez studentagency.
plus studentagency je vzdy preplnene...
jedu s nima,protoze se mi nechce nikde cekat a presedavat na jinou linku nebo jet vlakem,kdyz jedu sama...
jo je to pravda,letenka vyjde o dost levnejs nez bus,zvlast,kdyz je koupena nejaky cas predem
nevyhoda je,ze se strasne bojim litat,ale zas nechce se mi trmacet 12hodin busemhm hm

Laatst aangepast door Katy; 19-07-08 om 21:44.
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-07-08, 08:15   #6
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
Bericht bekijken
jo je to pravda,letenka vyjde o dost levnejs nez bus,zvlast,kdyz je koupena nejaky cas predem
nevyhoda je,ze se strasne bojim litat,ale zas nechce se mi trmacet 12hodin busemhm hm
No a ja se chystam na let az budu na zacatku 8 mesice tehotenstvi.Zatim jsem mela strach z toho ze se pozvracim,ale jeste se tak nestalo,ale ted to risknu v 8mesici.Tak snad vse dopadne dobre.I v prvnim trimestru kdyz mi bylo spatne jsem si zalitala a muzu rict ze mi vic bylo spatne v buse se kterym jsem se dostavala do Prahy.Jsem myslela ze mu to oznackuju.
Oud 20-07-08, 10:38   #7
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
Bericht bekijken
Ja si myslim, ze se dneska uz ty letenky museji kupovat fakt hodne dobredu, aby to vyslo levne. Pozitri k nam dorazi kamaradka autobusem z Brna se Student Agency. Zpatecni letenka stala do Dusseldorf 1800. Hledala letenky a na takovou cenu se proste dostat nemohla. Zvlast kdyz se k tomu pripocita cesta do Prahy, parkovani na letisti, cesta tady z Amstru atd. Takhle si v Brne hupsne na bus a my ji vyzvedneme v D.
Jaky to je cestovani nevim, sama jezdim autem, pac bydlim v lokalitach, kdy cesty na letiste jsou desive ztratove casove.
Jandulka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-07-08, 12:40   #8
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
Bericht bekijken
no ja se budu trmacet hodinu ve vlaku do venla a pak asi 18 hodin busem do ostravy,ale neresim to... sama se litat bojim ... plus prahu neznam a nekde sama bloudit ? ne dik... takze jsem zvolila predrazeny autobus,ale stejne letecky bych tam byla driv a vyslo by me to mozna o 20eu levneji...protoze jsem se rozhodla na posledni chvili..pred vanocema budu chytrejsi a poletim z kolina s germanwings... kdyz se letenka koupi dopredu vyjde to na nejakych 80eu i s poplatkama,to je rozdil.
ale opravdu se mi nechce sedet v preplnenem autobuse od studentagency,uz ted mam z cesty dost...
Oud 20-07-08, 14:40   #9
Actief Lid

Nationaliteit:
Je pravda,ze kdyz letim sama tak je to ok,ale uvazili jsme s manzelem,ze kdyz pojedeme oba tak autem.Protoze jsme to pocitali na kolik nas to vyjde,kdyz zaplatime parkovani v Dortmundu,potom ta cesta do Dortmundu,pak jeste vlak v CR do meho bydliste a nekdy zabavene veci na letisti jako ted naposledy,no a vyjde nas to jeste na vic penez nez autem.Ale busem bych uz jet nechtela.Me to vyjde to cestovani busem az do mista bydliste asi 18hod jak tu nekdo psal.A ten jsem momentalne konecne tehotna takze auto.Ale pokud nekdo bydli dal od nemeckych hranic,tak se to asi fokt nevyplati letadlem.Ja tedy litam z Dortmundu jak jsem jiz psala,ale ti co bydli v Amsterdamu asi nepojedou do Dortmundu tak je to vyjde jeste draz.No jen skoda ze nic neleta z Eindhovenu.To by bylo uplne nejlepsi ale to uz chci toho moc.Tak se uskromnim s tim autem.
Oud 21-07-08, 06:09   #10
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Jandulka schreef:
Bericht bekijken
Ja si myslim, ze se dneska uz ty letenky museji kupovat fakt hodne dobredu, aby to vyslo levne. Pozitri k nam dorazi kamaradka autobusem z Brna se Student Agency. Zpatecni letenka stala do Dusseldorf 1800. Hledala letenky a na takovou cenu se proste dostat nemohla. Zvlast kdyz se k tomu pripocita cesta do Prahy, parkovani na letisti, cesta tady z Amstru atd. Takhle si v Brne hupsne na bus a my ji vyzvedneme v D.
Jaky to je cestovani nevim, sama jezdim autem, pac bydlim v lokalitach, kdy cesty na letiste jsou desive ztratove casove.

At se kamardka z Brna, priste podiva na lety Praha-Dortmund nebo Viden-Dusseldorf, Dortmund nebo Kolin. To vychazi cenove dobre a Student Agency jezdi i do Vidne na Letiste. Nasi litaji skoro vzdy Praha - Dortmund s Easy Jet, ale je pravda, ze ted trochu zdrazili.
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels