![]() |
|
|
#1 |
|
Actief Lid
|
Cestovani autobusem
Ahoj vsichni, celkem by mne zajimalo, jake mate zkusenosti s cestovanim autobusem do CR. At uz eurolines, nebo student agency. Ja ted vetsinou jezdim autem, ale drive jsem casto jezdivala autobusem,
a tak mne zajima, treba jestli se zmenilo neco po otevreni hranic, jelikoz, kdy jsem jezdila ja autobusem, tak nas vzdy na hranicich silene kontrolovali, proste asi hodinu zdrzovali, nekdy i dele. Jak je to ted ? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj, já jezdím busem. Na hranicích to lepší je, ale záleží na tom. Někdy nás nestaví nikde, jindy - nejčastěji v Německu, max na hodinku. To víš, na busu z Amstru si vždycky rádi smlsnou...Já jezdím se Student Agency, ale teď má zajímavou nabídku i eurolines, kteří jsou i kapku rychlejší. Koukni na jejich www stránky. Student Agency taky nabízí jízdenky v dražbě, když máš štěstí, tak se dá někdy nakoupit o hodně levněji.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Ja si myslim,ze bus uz je drazsi nez letadlo.Ja jsem jezdila pul rok busem a strasny.Tak jsem presedlala na letadlo a je to rychlejsi,pohodlnejsi a hlavne levnejsi. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ale co nadelam pro priste vim. letenka me vyjde urcite levneji... nevim jak je to s eurolines.ale nekdy maji akce... mozna je levnejsi nez studentagency. plus studentagency je vzdy preplnene... jedu s nima,protoze se mi nechce nikde cekat a presedavat na jinou linku nebo jet vlakem,kdyz jedu sama... ![]()
|
|
|
|
#5 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
nevyhoda je,ze se strasne bojim litat,ale zas nechce se mi trmacet 12hodin busem hm hm
stesti je krasna vec,pokud ho ma clovek s kym sdilet......... Laatst aangepast door Katy; 19-07-08 om 21:44. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Actief Lid
|
No a ja se chystam na let az budu na zacatku 8 mesice tehotenstvi.Zatim jsem mela strach z toho ze se pozvracim,ale jeste se tak nestalo,ale ted to risknu v 8mesici.Tak snad vse dopadne dobre.I v prvnim trimestru kdyz mi bylo spatne jsem si zalitala a muzu rict ze mi vic bylo spatne v buse se kterym jsem se dostavala do Prahy.Jsem myslela ze mu to oznackuju.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Jaky to je cestovani nevim, sama jezdim autem, pac bydlim v lokalitach, kdy cesty na letiste jsou desive ztratove casove. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ale opravdu se mi nechce sedet v preplnenem autobuse od studentagency,uz ted mam z cesty dost... ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Actief Lid
|
Je pravda,ze kdyz letim sama tak je to ok,ale uvazili jsme s manzelem,ze kdyz pojedeme oba tak autem.Protoze jsme to pocitali na kolik nas to vyjde,kdyz zaplatime parkovani v Dortmundu,potom ta cesta do Dortmundu,pak jeste vlak v CR do meho bydliste a nekdy zabavene veci na letisti jako ted naposledy,no a vyjde nas to jeste na vic penez nez autem.Ale busem bych uz jet nechtela.Me to vyjde to cestovani busem az do mista bydliste asi 18hod jak tu nekdo psal.A ten jsem momentalne konecne tehotna takze auto.Ale pokud nekdo bydli dal od nemeckych hranic,tak se to asi fokt nevyplati letadlem.Ja tedy litam z Dortmundu jak jsem jiz psala,ale ti co bydli v Amsterdamu asi nepojedou do Dortmundu tak je to vyjde jeste draz.No jen skoda ze nic neleta z Eindhovenu.To by bylo uplne nejlepsi ale to uz chci toho moc.Tak se uskromnim s tim autem.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
At se kamardka z Brna, priste podiva na lety Praha-Dortmund nebo Viden-Dusseldorf, Dortmund nebo Kolin. To vychazi cenove dobre a Student Agency jezdi i do Vidne na Letiste. Nasi litaji skoro vzdy Praha - Dortmund s Easy Jet, ale je pravda, ze ted trochu zdrazili. |
|
|
|
|