|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#31 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
De kindertoeslag
Jeste muzete dostavat kindertoeslag vice tady.
De kindertoeslag is een extra bijdrage van de overheid voor ouders met kinderen jonger dan 18 jaar. Het is een bedrag per maand dat de Belastingdienst uitbetaalt. Als u kinderbijslag krijgt, kunt u vanaf januari 2008 ook kindertoeslag krijgen. Hoeveel kindertoeslag u krijgt hangt af van uw inkomen. U krijgt geen kindertoeslag als het gezamenlijk inkomen van beide ouders meer is dan € 46.700. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.toeslagen.nl . |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Volwaardig Lid
|
Prosim mohla by jsi ten tvuj clanek prelozit.Nejsem jeste taka pokrocila v holandstine.Diky..
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Volwaardig Lid
|
Dik mocc Malino.
![]() |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Actief Lid
|
ahoj holky
Citaat:
A ted z jineho soudku.Mam jen jeden dotaz ohledne toho rodicovskeho prizpevku.Kdyz se mimco narodi kolik mesicu mam na to ,abych si zazadala o RP?Protoze jsem nekde slysela ze to musim stihnout do 1mesice od narozeni ditete.Ale to absolutne nemuze nikdo stihnout kdyz musim mit prelozeny RL vlastne pak jeste zazadat o Cesky RL.Prosim o info...Diky holky.Hned je zivot sladsi. |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Actief Lid
|
Kinderbijslag neni to same jako rodicovsky prispevek a nechapu proc bychom si o nej nemeli zadat jen proto ze bydlime v NL kdyz mame ceske obcanstvi a deti napul ceskou narodnost.
Tady je kinderbijslag jen 1x za 3 mesice, je to uplne neco jineho. To je neco jako v CR pridavky na deti do 18 let preci? Ja mam v CR rodicovsky prispevek na 3 roky takze idealni nebo po 3 letech (ted uz po dvouch) bych chtela dalsi detatko. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj holky,chci se zeptat.Zrovna jsem v Cr a byla jsem se ptat jak to bude s materskou kdyz jsem v Nl.takze materska mi zustava dal.Bez pridavku.
No ale zajimalo by me jestli mam narok na nejake pridavky nebo nejake davky na dite v NL,podotykam ze pritel (holandan) neni otcem od ditete.A jestli ano tak kde o to zadat nebo jak to chodi.Diky za rady. |
|
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
ted jsem se vratila z Cr a vyrizovala jsem si rodic. prispevek a porodne. Malemu jsou 3 mesice. Vsechno mi proplatili zpetne s tim, ze o rodicak si muzes zazadat do 3 mesicu od porodu. O porodne si muzes zazadat do 1 roku od porodu. Pokud jde o doklady co potrebujes, ja jsem mela jen holandsky rodny list a nechala jsem ho tam prelozit. Cesky rodny list nemusis vyrizovat kvuli prispevku, ovsem pokud prece budes chtit mu vyridit i ceske obcanstvi, tak nezapomen si nechat dat na holandsky rodny list apostilu. K tomu jeste budes potrebovat oddaci list a tvoji obcanku a rodny list. |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|