Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Ostatní
Video recepty

Video recepty

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 13-04-08, 13:30   #11
Yarka
Nieuw Lid

Nationaliteit:
To je pravda, ja jsem si pred pecenim nejdrive prosla na internetu recepty, abych ziskala teorii. V podstate se to moc nelisi. Jen krem je bud ze Salka, nebo masla nastaveny kasi z mouky. V nekterych pripadech se mi zdal obsah cukru hodne velky a z diskuzi pod clanky jsem si to nejak zredukovala a upravila. Priste udelam te z fora z peti placek, ja jich mela sedm, dort se krasne ulezel, ale byl moc kompaktni. Verim, ze se ti povedl a urcite bude vsem moc chutnat. Je to dort, ktery skoro vsichni opevuji, koreny ma az v Armenii.
Yarka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-04-08, 18:51   #12
Jay62
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
no, je pravda, ze jsem ho mela trochu nizsi, ale chutove byl vynikajici.Priste pridam nadech rumu a nebude to mit chybu:-)
Jay62 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-04-08, 19:05   #13
Yarka
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Takze chutnal? Chutove poharky na jazyku si uzily?Ja jsem take pouzila na potreni rum, ale asi malo, moc jsem ho necitila, takze priste ten "nadech" trosku vetsi.
A co jinak? jak zijes. My se chystame 29.4. do Cech asi na necele dva tydny. Uz se moc tesim. Naposledy jsem byla v rijnu a to jsem tam prolezelela s anginou. zdravim.
Yarka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 01-05-08, 10:48   #14
Kvetinka
Actief Lid

Kvetinka's avatar

Nationaliteit:
Ja pouzivam jeste tento server s recepty. Jsou to pekne rychlovky.

http://www.stream.cz/porad/rychlovky
Oud 04-05-08, 08:40   #15
morava
Actief Lid

morava's avatar

Holky, tak se take pridavam k teto diskusi, strasne rada pecu dorty a kdyz uz tady pisete o medovniku, tak ja ho primo miluji. A ja treba delam jednodussi verzi a to medove rezy, je to jen ze dvou placek, ale chutove je to stejne.
morava is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-05-08, 08:50   #16
morava
Actief Lid

morava's avatar

Citaat:
Jay62 schreef:
Bericht bekijken
jeste o tom tuku, presne jak rikas, ja prave koupila ten frituurveta udelala jsem z toho ty kokosove kulicky...radeji to nebudu komentovat Deti rikaly, ze tam citeji tuk...a ja jsem to uz vubec nejedla, nicmene se vsechny snedly, i kdyz nebyly lekker ale priste si nakoupim zasoby v Cechach.Ja jezdim kazdy tyden do Nemecka, ale ani tam nevim, co to je. Maji tam alespon lepsi tvaroh na peceni nez tady..tady je to spis krem...
Jay62, ja taky jezdim casto na nakupy do Nemecka, tam se daji koupit veci, ze jo? Tak to se nedivim, ze tam jezdis kazdy tyden, kdyz to mas tak blizko, to ja tak jednou za mesic, hlavne kvuli chleba a take kupuji hodne veci na dorty.
Oud 04-05-08, 10:23   #17
Jay62
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
No mas pravdu, ze je tam velky vyber. Musela jsem se smat,kdyz ani manzel nevedel,ze se da v Holandsku koupit kondenzovane mleko...ale piskoty a mouku vozim jenom z Cech..a samozrejme rum
Oud 04-05-08, 12:47   #18
morava
Actief Lid

morava's avatar

Jo, vis, pred dvema tydny slavil muj syn i manzel narozeniny a tak jsem pekla dort a mela jsem navstevu,svagrova taky nevedela,co to je to kondenzovany mleko i kdyz jsem ji to presne popsala, kde to maji v regalu a ze je to v plechovce, tak vubec nevedela o co jde.????Asi to tady zase tak moc nepouzivaji.
Oud 04-05-08, 18:46   #19
barbie
VIP Lid

barbie's avatar

Cau holky,

ja taky rada pecu. Nedavno jsem si privezla z Cech medovnik v prasku a minuly tyden jsem ho upekla, byl vynikajici , dokonce i muj kluk, kterej neji skoro nic, se mohl po nem mohl utlouct.

Jinak vam zavidim, ze muzete jezdit na nakupy do Nemec, pro me je to dost daleko, ale obcas tam taky sjedu, to je fakt nakupni raj. Teda kdybych tam zila, tak bych asi byla pekna becka....
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-05-08, 08:58   #20
Jay62
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Bericht bekijken
Nedavno jsem si privezla z Cech medovnik v prasku ....
taky jsi ho delala po jednotlivych plackach?? Ja jsem jeste neslysela, ze se dela v prasku...jaky krem jsi do nej dala??
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.0.0 - RSS Feed