![]() |
|
|
#1 |
|
Actief Lid
|
Video recepty
Ahoj vsem,
predevcirem jsem davala na holandske forum odkaz na videorecepty a maji dost velky ohlas, tak bych vas mile Cesky nerada o neco ochudila. Na internetu jsem nasla opravdu velmi zajimave stranky s videorecepty, ktere si muzete vyzkouset. http://www.viddler.com/explore/breed/videos/ Me hodne zajimal ten medovnik, ktery jsem proste musela vyzkouset a musim rict, ze se mi povedl, i kdyz jsem se u toho zpocatku trochu trapila...testo dost lepi..zde se muzete podivat,jak vypadal. Je pravda, ze neni tak vysoky, ale chutove je vynikajici. Priste uz vim, jak na to:-) Hodne stesti pri zkouseni cehokoliv. http://www.tsjechie.net/board/f29/vi...ten-18843.html Laatst aangepast door Jay62; 11-04-08 om 09:58. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Actief Lid
|
Ahoj Jay, já tu diskuzi na holandské části fóra bedlivě sleduji a už jsem se na pár receptů i dívala, je to legranda.
Co se týče toho stoprocentního tuku, to je pro mě taky velká záhada, páč Holanďani to neznají a pravděpodobně ani nepoužívají, teda pro běžnou spotřebu. Jediné co znají je takovej ten velkej blok FRITUURVET, jenže to zas není to ono, co my myslíme. Takže já buď přepracovávám recepty anebo úkoluju rodinu a známé, aby mi ten tuk přivezli z ČR.
|
|
|
|
#3 | |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
Cim vic o tom premyslim tim mam vetsi chut na ten medovnik.. Ach jo![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
teda ty jsi me pobavila. Ja bojuju s vahou cely zivot, okurky a rajcata uz vubec nemusim..jeden cas jsem chodila na jedny stranky, kde jsem za par mesicu zhubla skoro 20kg, jenze pak se mi vsechno vratilo..no dnes vim, kde byla nejvetsi chyba, jedla jsem prilis malo okolo 3500KJ za den, ale pokud by se to drzelo okolo 4500-5000kj, myslim, ze by to mohlo mit u tebe efekt.Me uz taky brzdi vek, takze asi tak..pokud budes mit zajem, dam ti odkaz... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
A kdyz, tak pres sebe hodis rucnik "pro zahrati" ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ja si prave nebyla jista, zda se tam taky holky z Cech divaji...nekdy jsem i lina cist a premyslet, proto jsem to dala i sem. Je to fakt super.Me se libi, jak ta pani to podava, jakoby s tebou mluvila ..jak rikam, ten medovnik jsem zkusila, jeste je skoro cely, ale stale na me "mrka" se mam co ovladat neuzdibovat. Vecer prijdou holandske deti, tak jsem zvedava na komentar, o manzelovi nepochybuju![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Actief Lid
|
jeste o tom tuku, presne jak rikas, ja prave koupila ten frituurvet
a udelala jsem z toho ty kokosove kulicky...radeji to nebudu komentovat Deti rikaly, ze tam citeji tuk...a ja jsem to uz vubec nejedla, nicmene se vsechny snedly, i kdyz nebyly lekker ale priste si nakoupim zasoby v Cechach.Ja jezdim kazdy tyden do Nemecka, ale ani tam nevim, co to je. Maji tam alespon lepsi tvaroh na peceni nez tady..tady je to spis krem... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
"Bohuzel" jedeme do Italie na dovolenou. Tam snad bude hezky.. Hlavne zacineme chodit od synovi skolky na plavco. A tam se budu muset predvest ostanim maminkam a hlavne tatinkum...Jay ty stranky by mne vazne zajimaly. kdyz tak mi posli PM. Dik. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nieuw Lid
|
Jay, zdravim. Ja jsem nedavno take ze zvedavosti upekla ten medovnik. Chutove je to oparvdu vynikajici. Udelala jsem ten krem ze sladkeho kondenzovaneho mleka. Upekla jsem z testa 7 platu, promazala, prosypala mletymi orechy, nechala ulezet. Povedl se, ale nebyl tak vysoky jak bych si prala a ani nebyl "vzdusny".
Kazdopadne je to ale kaloricka bomba a to jsem hodne cukru ubrala a do toho kremu cukr uplne vynechala. Mam v planu medovnik upeci na narozeniny meho muze 6.6. a syna 7.6. To se sejde cela rodina na vikend, tak trosku neco jineho nez je zvykem. |
|
|
|