|
|
#1 |
|
Actief Lid
|
Click4sky.cz
Ahoj, znáte tuto leteckou společnost? Létají do mnoha evropských destinací za fixní cenu, mají teda jen zpáteční lety a jsou to místa v letadlech ČSA. Více informací na www.click4sky.cz.
Vypadá to velmi zajímavě, lítáte s nimi někdo? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Actief Lid
|
No já jsem si právě té holandské diskuze všimla, tak mě napadlo to hodit i na české forum, ne kvůli duplicitě, ale proto,že ne všichni umí holandsky.
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Stejně to lítání půjde tímto směrem, mám dojem, i když tomuto vůbec nerozumím. Už i Aerolinky začínají, mám dojem. Ideální, když máš někde u Ruzyně zaparkovanyho Trabíka v sociálně vypadající ulici v poblíž ležící vesnici.
Nic pro mne, já mám vždycky sebou do Čech horu prázdných vratných flašek, plné auto, které tady stále ne a neberou. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nieuw Lid
|
skvela nabidka ano
Jsem ta nabidka taky videl... skoda ze (jak CSA a KLM to taky maji) se neda rezervovat jednosmerky. ale presto super... kolega tam ted neco rezervoval, uvidime...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nieuw Lid
|
System CLICK4SKY je na prosto jednoduchej. Je to jen spolecnost, ktera nakoupi letenky od CSA s trimesicnim predstihem... Tim padem je vyjde na cca 1000,- a pak je prodavaj za 1990,-
|
|
|
|