|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#2 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
ne rozhodne to neni tajny Barbie, cim vic nas tam bude, tim vetsi sranda, ze jo? ja podrobnosti nevim, slysela jsem to od ceskyho kamose, jenom z Ede tam jdeme ctyri... jo a jeste neco, jaka kvokarna? fakt ti holky nestacej? haha, nahodou se umej dobre bavit, kdyz se jim chce, ja si umim pokecat i o fatbale, kdyz na to prijde hahahaha.... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Lid
Nationaliteit:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Ja jsem vedel, ze se nekdo ozve .. ( hahaha).
Ale ted k veci: Ze srazu v Nijmegenu jsem udelal zvlastni topic, tak jestli se tomuto napadu nekdo chce dale venovat, tak je vitan prave zde. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Volwaardig Lid
|
Tak se taky pridam
... v holandsku jsem nejdriv delela inburgeringscursus 1 rok. Pak jsem pokracovala ve vecernim studiu a pres den pracovala v callcentru v Amstru. Mezitim jsem rozesilala zivotopisy a pak jsem zacala pracovat pro Sony. To bylo super, uzasny team a pristup. A kdyz se nase oddeleni odstehovalo do UK, dostala jsem nabidnutou praci u meho soucasneho zamestnavatele. Tady jsem ted treti rok, jediny cizinec a jedina zenska ve firme. Asi rok a pul trvalo, nez jsem si zvykla, vsichni mi kolegove jsou programatori a co neni psano v php, tomu nerozumi Postupem casu jsme nasli cestu, ktera vyhovuje vsem a prace je super. Pracuju jako management assistent a rozhodne se nenudim. Uitdagingen elke dag Stezovat si nemuzu. Pracuju z vetsi casti v anglictine, takze neperfektni holandstina taky nevadi. A jestli to neni soukromy meeting, o kterem se tady diskutuje, tak se rada pridam a kvoknu cesky ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Kdyby nekdo mel zajem se pridat tak me poslete do nedele 16-03-08 PM. Potrebuji vedet pocet osob kvuli rezervaci. Neni to ale zadny forum meting jak se normalne poradaji ale jenom sraz skupiny z Nijmegenu ktera se uz 12 roku schazi.
"Uz se nechcem nikdy vracet tam kde nam bylo mizerne" Lucie Bericht 14-03-08 om 21:10 aangepast door Gabina. |
|
|
|
|
|
|