het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 14-03-08, 10:47   #1
Administrator

Pasqual's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
pavlina1217 schreef:
Bericht bekijken
holky vy taky prijdet na ten sraz Cechu do Nijmegen?
Ha, ja jsem taky chtel prijit do Nijmegen, ale kdyz to tak vidim ,bude to tam kvokarna! Kde jsou chlapi ?
Pasqual is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-03-08, 11:31   #2
Moderator

pepo's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Pasqual schreef:
Bericht bekijken
... Kde jsou chlapi ?
Chlapi maji rozum a drzi se v povzdalii.
pepo is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-03-08, 11:42   #3
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Pasqual schreef:
Bericht bekijken
Ha, ja jsem taky chtel prijit do Nijmegen, ale kdyz to tak vidim ,bude to tam kvokarna! Kde jsou chlapi ?
Teda, nejsem chlap, ale on je nekde nakej sraz??? Nebo je to tajny?
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-03-08, 13:07   #4
Lid

pavlina1217's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Pasqual schreef:
Bericht bekijken
haha, chlapy tam maji byt taky...aspon ja uz vin o dvou..tak doraz, ma to 23.3 v Nijmegen ale kde, to nevim...

Citaat:
barbie schreef:
Bericht bekijken
Teda, nejsem chlap, ale on je nekde nakej sraz??? Nebo je to tajny?
ne rozhodne to neni tajny Barbie, cim vic nas tam bude, tim vetsi sranda, ze jo?
ja podrobnosti nevim, slysela jsem to od ceskyho kamose, jenom z Ede tam jdeme ctyri...

Citaat:
Pasqual schreef:
Bericht bekijken
jo a jeste neco, jaka kvokarna? fakt ti holky nestacej? haha, nahodou se umej dobre bavit, kdyz se jim chce, ja si umim pokecat i o fatbale, kdyz na to prijde hahahaha....
pavlina1217 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-03-08, 13:21   #5
Lid

pavlina1217's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
pepo schreef:
Bericht bekijken
Chlapi maji rozum a drzi se v povzdalii.
teda Pepo, jak tohle muzes rict? s zenskyma je nahodou sranda, nebo mas jiny zkusenosti? haha
pavlina1217 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-03-08, 13:45   #6
Moderator

pepo's avatar

Nationaliteit:
Ja jsem vedel, ze se nekdo ozve .. ( hahaha).

Ale ted k veci: Ze srazu v Nijmegenu jsem udelal zvlastni topic, tak jestli se tomuto napadu nekdo chce dale venovat, tak je vitan prave zde.
pepo is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-03-08, 14:27   #7
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Tak se taky pridam ... v holandsku jsem nejdriv delela inburgeringscursus 1 rok. Pak jsem pokracovala ve vecernim studiu a pres den pracovala v callcentru v Amstru. Mezitim jsem rozesilala zivotopisy a pak jsem zacala pracovat pro Sony. To bylo super, uzasny team a pristup. A kdyz se nase oddeleni odstehovalo do UK, dostala jsem nabidnutou praci u meho soucasneho zamestnavatele.

Tady jsem ted treti rok, jediny cizinec a jedina zenska ve firme. Asi rok a pul trvalo, nez jsem si zvykla, vsichni mi kolegove jsou programatori a co neni psano v php, tomu nerozumi
Postupem casu jsme nasli cestu, ktera vyhovuje vsem a prace je super. Pracuju jako management assistent a rozhodne se nenudim. Uitdagingen elke dag Stezovat si nemuzu. Pracuju z vetsi casti v anglictine, takze neperfektni holandstina taky nevadi.

A jestli to neni soukromy meeting, o kterem se tady diskutuje, tak se rada pridam a kvoknu cesky
Petra3h is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-03-08, 14:28   #8
VIP Lid

Beruska's avatar

Celej ten sraz bude organizovan pravdepodobne za velmi utajenych podminek, nebot o 23.3. v Nijmegen (a buhvi kde) slysim/ ctu poprve!
Beruska is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-03-08, 14:34   #9
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Beruska schreef:
Bericht bekijken
Celej ten sraz bude organizovan pravdepodobne za velmi utajenych podminek, nebot o 23.3. v Nijmegen (a buhvi kde) slysim/ ctu poprve!
Ahoj Berusko, ja taky. Porad jsem cekala, kdy bude ten jarni sraz v Utrechtu, o kterem se tady psalo pred par tydny...a ted najednou Nijmegen
Petra3h is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-03-08, 19:27   #10
Actief Lid

Gabina's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
pavlina1217 schreef:
Bericht bekijken
haha, chlapy tam maji byt taky...aspon ja uz vin o dvou..tak doraz, ma to 23.3 v Nijmegen ale kde, to nevim...
ja podrobnosti nevim, slysela jsem to od ceskyho kamose, jenom z Ede tam jdeme ctyri...
Ahoj Pavlino, ja organizuji 23-03-08 sraz v Nijmegenu ale vubec o zadnych 4 z Ede nevim. Tak by me taky zajimo na jaky sraz jdete.

Kdyby nekdo mel zajem se pridat tak me poslete do nedele 16-03-08 PM. Potrebuji vedet pocet osob kvuli rezervaci.

Neni to ale zadny forum meting jak se normalne poradaji ale jenom sraz skupiny z Nijmegenu ktera se uz 12 roku schazi.

Laatst aangepast door Gabina; 14-03-08 om 21:10.
Gabina is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels