het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 31-01-08, 23:04   #31
VIP Lid

barbie's avatar

K tematu zdravotnictvi:
Rodila jsem v Cechach i tady, porod je fuska vsude, ale co se tyce prostredi, tak radsi tady.

Jinak... at zije Paracetamol! I kdyz si myslim, ze v Cesku pri dnesnich cenach za vysetreni u doktora, poplatky v lekarnach a doplatcich na leky k tomu taky brzo dojde....
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 01-02-08, 07:03   #32
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Bericht bekijken
K tematu zdravotnictvi:
Rodila jsem v Cechach i tady, porod je fuska vsude, ale co se tyce prostredi, tak radsi tady.

Jinak... at zije Paracetamol! I kdyz si myslim, ze v Cesku pri dnesnich cenach za vysetreni u doktora, poplatky v lekarnach a doplatcich na leky k tomu taky brzo dojde....
Promin ale to se me teda dotklo,protoze pro me je toto citlive tema otehotnet.Zkousime to z manzelem jiz od toho samovolneho potratu,takze skoro 2 a pul roku a to jsem predtim nevedela jak to tu chodi.Takze mi si delame z manzelem dite z lasky,protoze se milujeme a ne proto abych si vyresila nejake problemi v NL.Nikdy vzivote bych nebyla tak nezodpovedna aby me me dite resilo moji situaci.To dite pokud otehotnim ,bude vymodlene a vubec nezalezi zda jsem v NL ci CR ci na mesici.Je mi preci uz jen 31let,mame zazemi,nerikam ze jsme milionari ale mame se dobre jen to dite nam schazi do poctu.A ja nejsem bohuzel ze stejneho testa jako holandanky ktere tu rodi ve 40ti letech.To me uz pripada nenormalni a velice rizikove.A pokud se rozhodneme pro dve ditka,tak uz je na case.Takze jsi me asi spatne pochopila,ze ja chci otehotnet pouze proto ,abych si vyresila situaci.Jsem jeste dost citliva ,protoze se nam zabil tchan v aute a proto jsem si myslela ze kdyz pujdu do prace,tak na to nebudu tolik myslet ale ono to tak neni.Byl to ten nejlepsi tchan ktereho jsem si mohla prat.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 01-02-08, 08:33   #33
VIP Lid

Beruska's avatar

Veroniko, to co rekne Barbie, si nesmis tak brat. Nikdo neni vic zahorklejsi ...
Oud 01-02-08, 18:34   #34
Lid

Zaneta79's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Beruska schreef:
Bericht bekijken
Veroniko, to co rekne Barbie, si nesmis tak brat. Nikdo neni vic zahorklejsi ...

bych mohla vypravet.......neprijde mi Veroniko,ze si stezujes ohledne ziti v Holandsku,jen s tim zdravotnictvim mas opravdu zle zkusenosti. Bych Ti mohla najit zpatky tema, kde se DOTYCNE osoby rozcilovaly nad nechutnym chlebem v holandsku,po oknech bez zaclon az po hroznych Holandskych chlapech ....
Takze si s toho nedelej hlavu, o cem tady mluvis ty je rozhodne podstatnejsi nez jine hloupe poznamky o chlebu,toetjes atd. Kazdopadne preju pevne nervy

Laatst aangepast door Zaneta79; 01-02-08 om 18:46.
Zaneta79 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-02-08, 08:03   #35
Lid

petulka's avatar

Nationaliteit:
Ja pouzivam u doktora ted jen holandstinu a zrazu vsechno jde.V pohode mi udelali i ster z cipku. No teda musela jsem den predem hledat slovicka na internetu abych vysvetlila co chci a co mam,ale stalo to za to.
petulka is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels