|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#21 |
|
Actief Lid
|
Ja to mam skoro vsechno zjistene ale porad jeste nemame mimco a uz me to pekne depta.Uz zkousime skoro 2 roky.
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Actief Lid
|
Tak to prestante cilene
zkouset a pak to urcite vyjde... Vetsinou jak se s tim clovek zacne nervovat, tak to nejde jeste vic... Drzim pesti!!!
|
|
|
|
#23 |
|
Volwaardig Lid
|
Tak diky za radu.A o tom snazeni je to pravda.Proste na to nemyslete.
U me to bylo podobny-kdyz jsme se snazily a moc to chteli tak nic neprislo-pak uz jsem se na to vykaslala a zjistila jsem ze jsem tehotna tehdy kdyz jsem to nejmin cekala.Ostatne jako vzdycky to takhle je.Proste to neplanuj a prijde to.Neboj. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Actief Lid
|
No ja uz jsem s manzelem jednou tehotna byla prave pred temi 2 1/2 roky a bohuzel jsem o to prisla a od te doby nic.Mi jsme to poprve tedy neplanovali i nas to zaskocilo.Ale ja uz na to ani tak nemyslim,protoze pracuji,tak se spis soustredim na vydelavani penizek ale manzel je jak k uvytrzeni.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Volwaardig Lid
|
Hmm,zajimave.Mame podobny osud.Ja jsem taky byla tehotna a taky jsem v 2.mesici potratila a za pul roku jsem byla tehotna zase.A nastesti dobre a mam 2 leteho kluka.
Tak se sousdred na praci,ale nestresuj se.Skodi to!! A uvidis ze to prijde.Hodne stesti. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
No nemusi, ale tim akorat ukazuje, ze ji chybi nadhled a empatie. Ja byt Veronika, tak se uricite podivam po jine praci. Kdybych sefovala, parte Ukrajincu tak je mi za sebe trapne, ze se s nima nedomluvim Rusky, kdyz jsem ji mela osm let ve skole. Urcite bych to nepretloukala tim, ze oni MUSI mluvit Cesky, protoze bych vypadala, jako "blbka".
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Moderator
|
Tema Rodicovske prispevky se pomalu prekroutilo, tak jsem udelal nove: Holandstina, anglictina a prace v NL
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Barbie,
na dite mezi 0 a 1995 je to 190 euro za ctvrtleti, ono se to dost lisi podle veku. Pro deti narozene pred 1995 plati jine smernice. http://www.svb.nl/internet/nl/regeli...agen/index.jsp |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Oprava na dite mezi a 6 let
|