![]() |
|
|
#11 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
no neco podobneho,ale je v tom vic gramatiky a jazyka vubec,ale muzes zkusit na gemeente pozadat o vrijstelling, stejne jako to udelala beruska a kdyz to nevyjde, tak jeste existuje tzv. KORTE VRIJSTELLINGTOETS, to je test tezsi nez inburgering ( ten je A1, tento test je B1 ),ale stoji jen 80 euro, dela se celej na pocitaci a nemusis delat ten priblblej naturalisatietoets, co se sklada asi z peti dilu a stoji 260 euro. Jedina podminka je,ze to udelas napoprve, kdyz se to nepovede, tak uz nemas dalsi sanci.
|
|
|
|
#13 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ehm...nejde tu o soutez...
![]()
|
|
|
|
#15 |
|
Nieuw Lid
|
mela jsem 39 bodu bez googlu. Ale uprimne je to dost tezky. Vetsinu odpovedi znam jen proto, ze muj manzel je financni poradce, tak casto slychavam o pridavcich apod.
Ale nektery otazky by nevedeli ani sami stredne interligentni holandani. To je fakt prehnany. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Volwaardig Lid
Nationaliteit:
|
Tak mam 42 bez googlu.
To jsem tady skoro ctyri roky. NO kdyby se me nekdo v CR zeptal, kde se plati polatky za psa tak to nevim taky, asi na OU. Spis bych se musela doptat, coz bych ostatne udelala i tady, kdybych to potrebovala. Schvalne to zkusim dat nejakym Holandanum, jak dopadnou ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Volwaardig Lid
|
42...hmm, ale inburgeringscursus jsem delala v roce 2004 a otazky se dost zmenily. Jsem tenkrat prosla se 100%. Kazdopadne uz to v soucasnosti neni potreba pro obcany CZ, takze pohoda
Ted si s temi certifikaty muzeme vite co ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Volwaardig Lid
|
jen tak mimochoden...muj ex-manzel se mnou prosel vsim co de inburgeringscursusu tyce a ani on ani spousta dalsich znamych (holandanu) by neprosla, nebo mozna s odrenyma usima.
PS...poplatky za psa se plati na gemeente ![]() Jednou ho zaregistrujes a pak uz ti budou posilat slozenky automaticky kazdej rok. |
|
|
|