|
|
#1 |
|
Volwaardig Lid
|
Drenthe?
Ahoj lidi,hledam nekoho z Drenthe nebo okoli Emmen.Je tu nekdo nebojsem tu sama.
Chci nejakeho cecha na pokec. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj Verusko,a jak dlouho uz jsi v NL ? Ja taky nebydli primo v Emmen,asi 20 minut.Ale bliz k nemecku.K Assenu je to jeste nejaky kus.
Tak zatim |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj,ja jsem tady teprve dva mesice.Divala jsem se na tvuj profil i s fotkou ,to dite je tvoje?
A je ti teprve 22? Ja bydlim kousek od Emmen,je mi 23 a taky tady mam dite [ 2roky] . Byla bych rada kdyby bylo mozne se sejit.A kdy se budete stehovat? A jak se ti tady dari,a pracujes nebo neco? diky za odp. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nieuw Lid
|
Ahojky,
Pristi mesic je mi taky 23 a hlavne jsem ted v ocekavani s nasim druhym drobeckem. My mame syna Maxe, 2 a pul roku. A ted jsem na zacatku 5teho mesice. A co ten tvuj prcek. Jak se jmenuje? Jo, pracuju tady. Delam sekretarku v Groningenu v jedny mezinarodni firme. A stehovani? No, v unoru mame dostat konecne klic k nasemu baracku, takze stehovani bude v unoru. pisnu ti moji e-mail. adresu na tvuj mail |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Volwaardig Lid
|
Tak to jo,me bude v unoru 24. Syn je Nick,no vlastne Dominik.je to cech.
Psala jsem ti mail.Tak tam mas vsechno.A tedy blahopreji k tehotenstvi.A tvuj pritel je holandan? tak mi napis kdyz tak mail ok.zatim pa |
|
|
|