het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 14-01-08, 18:14   #1
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Nekdo z okoli Emmen ???

Ahoj lidicky,chci se zeptat jestli tady nekdo neni pobliz Emmen nebo v okoli.Jsem tady 2 mesice a nemam si s kym popovidat.Ozvete se nekdo.Treba i pres PC.A potrebovala bych i poradit jak tady normalne zacit fungovat,protoze s holandankama se mi to moc nedari.Diky za odpoved.Nikol
Niki33 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-01-08, 18:18   #2
Actief Lid

Jandulka's avatar

Nationaliteit:
Ahoj Niki,
ja jsem tady taky pres dva mesice? Jake ti to prijde? Co tady provadis?
Ja se prestehovala za pritelem- stara znama ohrana pisnicka...
Jandulka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-01-08, 18:21   #3
Actief Lid

Jandulka's avatar

Nationaliteit:
Zrovna jsem koukala do mapy, kam ze te to vitr zaval. Na sever...Hm to je ode me trochu z ruky. Ucis se holandsky?
Oud 14-01-08, 18:42   #4
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
odpoved

Ahoj,no holandsky se snazim ucit trochu doma protoze do skoly pochopitelne ted nemuzu kdyz jsem doma s maly.No a co ty?Jak se ti tady libi.Ja uz jsem si celkem zvykla.A tak jako ty jsem se tady pristehovala za pritelem.
Oud 14-01-08, 18:46   #5
Actief Lid

Jandulka's avatar

Nationaliteit:
A jak mas velkyho prcka? No ja chodim na hodiny, snazim se mluvit, ale je to boj. Zvykla jsem si docela v pohode, me se tady libi, je tu klidek, mili lidi, pohoda. Nemam zadny problem. A jak ty?
Oud 14-01-08, 18:55   #6
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Malemu jsou 2 roky. Me se tady taky libi a hodne.Zatim se mi nechce vracet do cech.Mozna ze je to jen prvni dojem,ale to uvidim az pozdeji.Jinak se mi libi jiny styl zivota.Ale znas to,co je nove to je dobre.
A ty mas pritele cecha nebo holandana? a kolik ti je prosim te.Taky jsem se divala do mapy a zase tak daleko to neni.
Jeden cech za mnou prijel az z Rotterdamu takze tohle je kousek.
A mas v planu tady zustat?Ja bych tady chtela pracovat pokud to jen pujde a bude mozne.
Oud 14-01-08, 18:58   #7
Actief Lid

Jandulka's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Niki33 schreef:
Bericht bekijken
Malemu jsou 2 roky. Me se tady taky libi a hodne.Zatim se mi nechce vracet do cech.Mozna ze je to jen prvni dojem,ale to uvidim az pozdeji.Jinak se mi libi jiny styl zivota.Ale znas to,co je nove to je dobre.
A ty mas pritele cecha nebo holandana? a kolik ti je prosim te.Taky jsem se divala do mapy a zase tak daleko to neni.
Jeden cech za mnou prijel az z Rotterdamu takze tohle je kousek.
A mas v planu tady zustat?Ja bych tady chtela pracovat pokud to jen pujde a bude mozne.
Me je 29. Pritel je Holandan. Jo, zas tak daleko to neni, a ja jezdim casto po Holandsku. Na severu jsme byli zrovna pred dvema tydny, mame tam zname.
A zustat tady- jj, uz to tak bude. A tvuj pritel je taky Holandan? Jak jste se seznamili?
Oud 14-01-08, 19:10   #8
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Jandulka schreef:
Bericht bekijken
Me je 29. Pritel je Holandan. Jo, zas tak daleko to neni, a ja jezdim casto po Holandsku. Na severu jsme byli zrovna pred dvema tydny, mame tam zname.
A zustat tady- jj, uz to tak bude. A tvuj pritel je taky Holandan? Jak jste se seznamili?

Me za chvili bude 24.A muj pritel je taky holandan a zname se uz 6 let.Jezddil k nam na dovcu,ale az ted nedavno jsme se dali dohromady.
A je dobre ze tady jezdite.Mohli bychom se nekdy sejit.Nevimjak tobe ,ale me strasne chybi kamaradi.Sice tady mam jednu cesku ale chtela bych jeste nekoho dalsiho.
A uz ses tady normalne oficialne prihlasena a vsechno vyrizene?
Taky mam v planu tady zustat,tak snad to vyjde.Moc se mi tu zatim libi.
A jeste ,kde bydlis v cechach.?
Oud 14-01-08, 19:13   #9
Actief Lid

Jandulka's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Niki33 schreef:
Bericht bekijken
Me za chvili bude 24.A muj pritel je taky holandan a zname se uz 6 let.Jezddil k nam na dovcu,ale az ted nedavno jsme se dali dohromady.
A je dobre ze tady jezdite.Mohli bychom se nekdy sejit.Nevimjak tobe ,ale me strasne chybi kamaradi.Sice tady mam jednu cesku ale chtela bych jeste nekoho dalsiho.
A uz ses tady normalne oficialne prihlasena a vsechno vyrizene?
Taky mam v planu tady zustat,tak snad to vyjde.Moc se mi tu zatim libi.
A jeste ,kde bydlis v cechach.?
Ja uz jsem tady oficialne prihlasena, vyridila jsem si to hned prvni tyden, trvalo to skoro mesic, ale nemela jsem s tim zadne vetsi problemy. Kdyby jsi o tom potrebovala vedet vic, tak dej vedet.
Ja jsem ze zapadnich Cech, Kraslice, je to u Karlovych Varu. Ale ja uz Cechach neziju pres 6 let.
To je dobre, ze se ti tady libi. Budu ti drzet palce, aby se ti darilo. Sejit se klidne nekdy muzem, ja klidne muzu prijet na sever. Jezdim rada a poznavat me taky bavi.
Oud 14-01-08, 19:16   #10
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Tak to mas fajn,ze to mas uz vyrizene.Me to teprve ceka.Tak bys mi mohla poradit co vsechno potrebuji a tak.A kde jsi byla tech 6 let?
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels