|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#1 |
|
Lid
|
Nekdo z okoli Emmen ???
Ahoj lidicky,chci se zeptat jestli tady nekdo neni pobliz Emmen nebo v okoli.Jsem tady 2 mesice a nemam si s kym popovidat.Ozvete se nekdo.Treba i pres PC.A potrebovala bych i poradit jak tady normalne zacit fungovat,protoze s holandankama se mi to moc nedari.Diky za odpoved.Nikol
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj Niki,
ja jsem tady taky pres dva mesice? Jake ti to prijde? Co tady provadis? Ja se prestehovala za pritelem- stara znama ohrana pisnicka... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Volwaardig Lid
|
Zrovna jsem koukala do mapy, kam ze te to vitr zaval. Na sever...Hm to je ode me trochu z ruky. Ucis se holandsky?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Lid
|
odpoved
Ahoj,no holandsky se snazim ucit trochu doma protoze do skoly pochopitelne ted nemuzu kdyz jsem doma s maly.No a co ty?Jak se ti tady libi.Ja uz jsem si celkem zvykla.A tak jako ty jsem se tady pristehovala za pritelem.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Volwaardig Lid
|
A jak mas velkyho prcka? No ja chodim na hodiny, snazim se mluvit, ale je to boj. Zvykla jsem si docela v pohode, me se tady libi, je tu klidek, mili lidi, pohoda. Nemam zadny problem. A jak ty?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Lid
|
Malemu jsou 2 roky. Me se tady taky libi a hodne.Zatim se mi nechce vracet do cech.Mozna ze je to jen prvni dojem,ale to uvidim az pozdeji.Jinak se mi libi jiny styl zivota.Ale znas to,co je nove to je dobre.
A ty mas pritele cecha nebo holandana? a kolik ti je prosim te.Taky jsem se divala do mapy a zase tak daleko to neni. Jeden cech za mnou prijel az z Rotterdamu takze tohle je kousek. A mas v planu tady zustat?Ja bych tady chtela pracovat pokud to jen pujde a bude mozne. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
A zustat tady- jj, uz to tak bude. A tvuj pritel je taky Holandan? Jak jste se seznamili? |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Lid
|
Citaat:
Me za chvili bude 24.A muj pritel je taky holandan a zname se uz 6 let.Jezddil k nam na dovcu,ale az ted nedavno jsme se dali dohromady. A je dobre ze tady jezdite.Mohli bychom se nekdy sejit.Nevimjak tobe ,ale me strasne chybi kamaradi.Sice tady mam jednu cesku ale chtela bych jeste nekoho dalsiho. A uz ses tady normalne oficialne prihlasena a vsechno vyrizene? Taky mam v planu tady zustat,tak snad to vyjde.Moc se mi tu zatim libi. A jeste ,kde bydlis v cechach.? |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Ja jsem ze zapadnich Cech, Kraslice, je to u Karlovych Varu. Ale ja uz Cechach neziju pres 6 let. To je dobre, ze se ti tady libi. Budu ti drzet palce, aby se ti darilo. Sejit se klidne nekdy muzem, ja klidne muzu prijet na sever. Jezdim rada a poznavat me taky bavi. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Lid
|
Tak to mas fajn,ze to mas uz vyrizene.Me to teprve ceka.Tak bys mi mohla poradit co vsechno potrebuji a tak.A kde jsi byla tech 6 let?
|
|
|
|