![]() |
|
|
#1 |
|
Nieuw Lid
|
tak a ani tak-mild weer
Hoi!
Ja se tesil,ze konecne zacne poradne mrznout a ja si budu moct poradne zabruslit {schaatsen} i tam kde se normalne prohani tak maximalne lode,ale misto toho je to presne naopak.Tady je fakt mild pocasi.Ani zima ani teplo-tad mi smutno po ceskych horach a snehu! ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
no tak na to si budes muset zvyknout, ta letosni "zima" byla jeste docela studena....
![]()
|
|
|
|
#3 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Actief Lid
|
[quote=JarkaP;207596]je zimu taky nemusim, jenom samá nemoc a nic.Vánoce je jediné
hezké,jinak nuda ahoj presne tak,v zime se neda nic delat jen drepet doma ,furt je zima a brzy tma kdezto v lete clovek muze aspon jezdit na kole,nebo se chodit koupat,jezdit na vylety a je to takovy veselejsi![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Actief Lid
|
No, ale kdyz neni takove to psi pocasi a aspon trochu sviti slunicko- tak jako dneska, tak se da na kole jezdit i ted. Z prochazky jsem se zrovna vratila a bylo to super.
Ale ta ceska studena zima bez snehu mi uprimne taky nechybi. To je jeste horsi, zadny snih, mokro, brecka, to se fakt neda delat nic. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Praveze holandska "zima" je na kolo jak stvorena... ja jezdim fakt celou zimu, do prace nebo na nakupy, nikdy totiz neni takova zima,ze by clovek primrzl ke kolu
a proti desti se da obliknout... Ona ta bila zima vypada krasne romanticky, ale jen za oknem...
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Lid
|
Taky jezdim na kole celej rok. Navic vsichni, co jsme tu dyl, vime, jak to dopada, kdyz tady jednou za x let napadne snih. Cely Holandsko je pak ochromeny, nikdo to neuklidi, ani silnice ani chodnik, vsude ledovka, neda se jet ani na kole ani autem, verejna doprava veskera zadna....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nieuw Lid
|
To je vsechno mooc pekny,ale ruku na srdce...poradna koulovacka a blbnuti ve snehu musi asi chybet vsem.
Ja jsem taky priznivcem tepla a slunecnyho pocasi,ale kdybych chtel jen toto tak jedu hodne na jih kde bude teplo porad. ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
VIP Lid
|
Takova zima, aby se dalo bruslit na prirodnim ledu, byla naposled v roce 1997/1998. A vzhledem k tomu, ze se porad otepluje, pochybuju, ze se toho nekdy dockas....
|
|
|
|