het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 11-01-08, 22:40   #1
Nieuw Lid

Nationaliteit:
tak a ani tak-mild weer

Hoi!
Ja se tesil,ze konecne zacne poradne mrznout a ja si budu moct poradne zabruslit {schaatsen} i tam kde se normalne prohani tak maximalne lode,ale misto toho je to presne naopak.Tady je fakt mild pocasi.Ani zima ani teplo-tad mi smutno po ceskych horach a snehu!
Tonino is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-01-08, 10:31   #2
Actief Lid

goddart's avatar

Nationaliteit:
no tak na to si budes muset zvyknout, ta letosni "zima" byla jeste docela studena....
Oud 12-01-08, 10:51   #3
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Tonino schreef:
Bericht bekijken
Hoi!
Ja se tesil,ze konecne zacne poradne mrznout a ja si budu moct poradne zabruslit {schaatsen} i tam kde se normalne prohani tak maximalne lode,ale misto toho je to presne naopak.Tady je fakt mild pocasi.Ani zima ani teplo-tad mi smutno po ceskych horach a snehu!
cim vetsi teplo,tim lepsi,aspon pro me,protoze zimu nemam rada a kdyby melo byt v Holandsku neustale nad 20C ,vuc bych se nezlobila
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-01-08, 12:20   #4
Nieuw Lid

JarkaP's avatar

Nationaliteit:
je zimu taky nemusim, jenom samá nemoc a nic.Vánoce je jediné

hezké,jinak nuda ahoj

Jarka
JarkaP is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-01-08, 15:28   #5
Actief Lid

Nationaliteit:
[quote=JarkaP;207596]je zimu taky nemusim, jenom samá nemoc a nic.Vánoce je jediné

hezké,jinak nuda ahoj

presne tak,v zime se neda nic delat jen drepet doma ,furt je zima a brzy tma kdezto v lete clovek muze aspon jezdit na kole,nebo se chodit koupat,jezdit na vylety a je to takovy veselejsi
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-01-08, 15:40   #6
Actief Lid

Nationaliteit:
No, ale kdyz neni takove to psi pocasi a aspon trochu sviti slunicko- tak jako dneska, tak se da na kole jezdit i ted. Z prochazky jsem se zrovna vratila a bylo to super.
Ale ta ceska studena zima bez snehu mi uprimne taky nechybi. To je jeste horsi, zadny snih, mokro, brecka, to se fakt neda delat nic.
Jandulka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-01-08, 15:56   #7
Actief Lid

goddart's avatar

Nationaliteit:
Praveze holandska "zima" je na kolo jak stvorena... ja jezdim fakt celou zimu, do prace nebo na nakupy, nikdy totiz neni takova zima,ze by clovek primrzl ke kolu a proti desti se da obliknout... Ona ta bila zima vypada krasne romanticky, ale jen za oknem...
Oud 12-01-08, 16:04   #8
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
goddart schreef:
Bericht bekijken
Praveze holandska "zima" je na kolo jak stvorena... ja jezdim fakt celou zimu, do prace nebo na nakupy, nikdy totiz neni takova zima,ze by clovek primrzl ke kolu a proti desti se da obliknout... Ona ta bila zima vypada krasne romanticky, ale jen za oknem...
Taky jezdim na kole celej rok. Navic vsichni, co jsme tu dyl, vime, jak to dopada, kdyz tady jednou za x let napadne snih. Cely Holandsko je pak ochromeny, nikdo to neuklidi, ani silnice ani chodnik, vsude ledovka, neda se jet ani na kole ani autem, verejna doprava veskera zadna....
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-01-08, 16:06   #9
Nieuw Lid

Nationaliteit:
To je vsechno mooc pekny,ale ruku na srdce...poradna koulovacka a blbnuti ve snehu musi asi chybet vsem.
Ja jsem taky priznivcem tepla a slunecnyho pocasi,ale kdybych chtel jen toto tak jedu hodne na jih kde bude teplo porad.
Tonino is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-01-08, 16:06   #10
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Tonino schreef:
Bericht bekijken
Hoi!
Takova zima, aby se dalo bruslit na prirodnim ledu, byla naposled v roce 1997/1998. A vzhledem k tomu, ze se porad otepluje, pochybuju, ze se toho nekdy dockas....
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels