|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#1 |
|
Lid
|
Dlouhodobe parkovani v Amsterdamu
Ahoj vsichni,
jsem tady v Amstru autem, ale tam kde bydlime jsou vsude parkovaci automaty a parking permit nedostanu, jelikoz ma auto ceskou poznavaci znacku. Vzdycky jsem s pritelem teda popojeli od naseho domova dal a zaparkovali nekde pobliz nejake zastavky tram nebo busu. S autem nejezdime kazdy den, spis tak jednou za 14 dnu a tudiz ho ani kazdy den nekotrolujeme. Ted nam ale nejaci zlodeji rozmlatili zadni a bocni skol, at zije 750 E za opravu.... Tak jsem se chtela zeptat, zda nekdo nevite o nejake moznosti parkovani..Vykradeni auta nikdo nezabrani, ale kdyz uz se tak stane, aby tam pak otevreny auto nestalo treda 5 dnu nez se na nej zase prijdem podivat. Tak kdybyste nekdo vedel o nejake levnejsi garazi nebo parkovani pred (vasim) domem, ve (vasi) ulici, kde bychom ho treba za peneztiou odmenu mohli postavit, budeme vdecni. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Lid
|
Ve stadionu Ajaxu se da parkovat za 5.50 na den a dostanes k tomu i listky na metro/tramvaj.
Parkoviste je otevreny 24 hodin denne a hlidany. http://www.bereikbaaramsterdam.nl/li...&p_en_ r=true
|
|
|
#3 |
|
Lid
|
Diky, ale to je 5,5 nasobit tricet a jsme na 165 Eurech za mesic. samozrejme o neco mene pac auto taky jezdi, ale i tak...za 110 se da pronajmout garaz, tak to uz je pak asi lepsi reseni. Neslo totiz ani tak o hlidani, ale spis o tom, ze kdyz se autu neco stane, nestoji tam pak tyden s rozmalenym sklem.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Lid
|
tak proc se ptas, kdys sama vis vic?
|
|
|
#7 |
|
Nieuw Lid
|
Taky bydlíme na severu Amstru a tam se dá auto parkovat i zadarmo. Ale stejně tady asi není možný nějak dlouhodobě mít auto na českých značkách....taky to asi budu muset nějak řešit. Na central station je to asi deset minut pěšky a lodí...ta je zdarma. A co tu děláte?
|
|
|
|