het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 17-11-07, 09:54   #1
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Hledame kolegu v Tielu

Ahoj vsichni,
pracuji v mezinarodni dopravni firme. Momentalne hledame noveho kolegu. Nekoho, kdo mluvi rozhodne cesky, dobre holandsky a navic bud nemecky nebo anglicky. Mam na starosti 37 ceskych ridicu a sama uz to nezvladam. Jde o praci na plny uvazek a je to prace velmi narocna na cas. Rozhodne to neni nic pro matky s detmi. Pokud je tu nekdo, kdo ma zajem nebo vi o nekom, kdo ma alespon trochu zkusenosti v doprave, dejte vedet.
Diky a zdravim Pavlina
Pavlina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 17-11-07, 10:38   #2
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Hledame ceskeho kolegu v Tielu

Ahoj cesi a cesky zijici v Holandsku a nebo Holandani hovorici cesky,
hledame kolegu pro funkci fleet manager u mezinarodni dopravni firmy.
Jde o praci velmi narocnou na cas, takze na plny uvazek. Pozadujeme cestinu, dobrou znalost holandstiny, plus nemcinu nebo anglictinu.
Stredoskolske vzdelani. Nejlepe nekoho, kdo bydli v okoli Tielu, nebo je ochoten dojizdet. V kolektivu jsem ja (ceska), jeden polsky kolega a ostatni holandani. Mame hodne prace, ale taky je u nas legrace.
Zajemci piste
Diky Pavlina
Oud 19-11-07, 09:05   #3
Nieuw Lid

Nationaliteit:
ahoj Pavlino,

ja by som mala zaujem , hovorim holandsky aj anglicky a rozumiem nemecky.
Mozes mi poslat viac informacii na sukromunu postu. Kedy je mozny nastup a pltove podmienky?

Vdiky
sihelka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 19-11-07, 19:48   #4
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahoj sihelko,
vidim, ze bydlis v Cechach, to asi bude problem. Taky jsi slovenka, my hledame cesky hovoriciho kolegu. Ale ja o tom samozrejme nerozhoduji, kdo bude prijat. Jsem jen kolegyne. Nejlepsi by bylo, kdybys poslala dopis se zivotopisem memu sefovi, je to holandan, na adresu: w.emons@vanhuet.com. Muzes se taky podivat na nase webove stranky, abys vedela o jakou firmu jde. www.vanhuet.com. Preju ti hodne uspechu a mozna na videnou.
Pavlina
Oud 20-11-07, 11:48   #5
Nieuw Lid

Majka's avatar

Nationaliteit:
Ahoj Pavlino

Mela bych zajem o tuto praci. Bydlim v Culemborg, mluvim anglicky, nemecky mene. S holandstinou je trochu problem, ale chci tady chodit do skoly, abych mohla co nejdrive mluvit a psat holandsky. Rychle se ucim, jsem flexibilni, nevadi mi pracovat pres cas. Mam sanci?
Dekuju predem za odpoved
Majka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-11-07, 18:43   #6
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahoj Majko,
myslim, ze sanci mas, protoze bydlis v Holandsku. Mluvis plynne anglicky a rychle se ucis, jak pises.
Takze ti poradim to same, co sihelce. Kdo nic nedela, nic nezkazi ze? Pokud mas tedy zajem napis dopis, klidne v anglictine, se svym zivotopisem memu sefovi, w.emons@vanhuet.com a on se ti urcite ozve.
Preju hodne stesti Pavlina
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels