het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 25-08-07, 16:27   #1
Actief Lid

David Beliën's avatar

Nationaliteit:
Rozvoj Cesky Prumysl.

Nazdár lidi.

Nejvice Cechy tady v tomto forume bydly v Holandsku, ale ja bych chtel bydlet v Cechach. Na to shanim moznosti na zprostredkovat mezi Holandsko a Cesky Rep. Kdyz jsem v Cechach, bydlim v Lukove. To je maly vesnice vedle Usteka, v Usteckem kraje. Jsou tam jeste spoustu lide bez prace, a prumysl jeste malo. Kazdy rok vidim vic a vic turisti ale stejny opravdu rozvoj je tam malo. Ja bych chtel to zlepsovat. Jsou tam jeste hodne vyborny remeslniky. Kovarstvi, truhlarstvi, Keramiky, sklarsky, a dalsi. Co me chyby tady v Holandsko jsou kramy ktery prodavaji vece jako v Cechach, a myslim ze hodne lidi maji radi ty vece. Spolu muzeme to rozvojit. zeptejte vsude na takovy dle vecy. Kdyz obchode vedeji jsou tady odberateli, oni koupeji, drive ne.
Delej reklamu na vase remeslo... kultur a dale. ale rekni take Holandane maji se schovat slusne az jsou v Cechach...... protoze ted vychovany je spatne....

dík
David Beliën is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-09-07, 14:23   #2
Volwaardig Lid

Sarka73's avatar

Nationaliteit:
Teda Davide, ty jsi uplne uuuzasnej.... jen tak dal!!!!!
Sarka73 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 15-11-07, 17:07   #3
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahoj Davide, jsem cerstve nastehovany v Holandsku a tvuj napad me docela zaujal. Muzeme to nejak probrat osobne? Ja bydlim v Amsterdamu.
pavel a natalka is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels