Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Ostatní
A co Laska?

A co Laska?

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 11-09-04, 12:15   #1
Martinez
Volwaardig Lid

Martinez's avatar

Nationaliteit:
A co Laska?

Zajimalo by me jak je to se vztahy mezi Cechy a Holandany.
Ja tu bydlim 12 let a mluvim perfektne holandsky a fries (friesland). Presto jsem zde dosud nenasel zenu ktera by mela ten spravny riz a humor jako Ceske zeny. Vsiml jsem si jiz drive na foru diskuze o holandskych zenach, tam byly popsane jako nudne, nezajimave atd atd. Presne takto jsem to dosud prozival i ja.
Myslim si ze to bude reci, ktera neni pro mne materska a take tim, ze zadna z nich neumi udelat ani jedno ceske jidlo!
A co ty?
Martinez is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 11-09-04, 12:17   #2
Martinez
Volwaardig Lid

Martinez's avatar

Nationaliteit:
Re: A co Laska?

Tim myslim jake mas zkusenosti Ty?
Oud 11-09-04, 13:28   #3
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:

za holky muzu rict,ze spousta z nas mezi Holandankama nemuze najit pritelkyni...Ja osobne mam rada zivejsi lidi a ne klaboseni na tzv party u kaficka .........
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 11-09-04, 19:26   #4
Arachnee
Actief Lid

Arachnee's avatar

Nationaliteit:

Za tech 12 let v NL mam 1!!! holandskou kamaradku. A co se tyka panu holandanu - tezko se v nich vyznat.
Nejradsi se tu stykam s Ceskama, maji smysl pro humor a muzu si s nima povidat o vsem. U Holandanek si musim davat pozor na to, co reknu.
Arachnee is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 11-09-04, 23:02   #5
Baruska
Nieuw Lid

Baruska's avatar

Nationaliteit:

Ahojky, tak se pridavam k tematu. Ja teda musim uznat a to uz jsem rekla i Arachnee ze Holandan si na cesky nemuze stezovat.Umime varit,uklizime,jsme samostatne a nepotrubujem vodit za rucicku.Ja jsem tu rok a pul, za pritele mam holandana coz je super.Ale co se tyka kamaradek jsem na tom hur.Mam plno kamaradek se kteryma chodim na kavco, ale neni to to stejne jako klabosit i pivca a bavit se normalne bez pretvarky.Taky musim souhlasit s Arachnee ze si musim davt pozor na to co rikam.Holandanky jsou hrozne chladne a jen tak si k telu nikoho nepusti. Rinaldo je holandan jak hrom ale s Holandakou by si nic nezacal.
Neni nad nas ceske zenske.
Baruska is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-09-04, 13:04   #6
Martinez
Volwaardig Lid

Martinez's avatar

Nationaliteit:

Ano to je pravda. Mam dost kamaradu holandanu, ti chlapi jsou proste jiny.
Navic mam smulu.ze bydlim ve Frieslandu protoze si tu nemam s kym bych pokecal Cesky. Moc se tesim na pristi setkani clenu fora (moje prvni), bude to neco jako narozeniny nebo svatek. Krom svych dovolenych v Cechach mluvim jen holandsky. Jsou Cesi ve Frieslandu s kterymi bych mohl pokecat??? Jesli ano tak se mi ozvete!!!
Oud 12-09-04, 14:44   #7
Petra7183
Actief Lid

Petra7183's avatar

Nationaliteit:

S tim stebou Uplne souhlasim. Holandanky jsou podle miho namysleny husicky ktery zajima jenom jediny, Jak se obliknout a namalovat. Uplne neco jinyho nez Cesky.
Petra
Petra7183 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-09-04, 15:31   #8
Arachnee
Actief Lid

Arachnee's avatar

Nationaliteit:

Tak napr. v praci mam dobre kolegy, ale tady se separuje prace od soukromi. Takze vyrazit si s kolegyni na pivo neni az tak uplne normalni./krome par vyjimek/.

Arachnee is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-09-04, 20:53   #9
Kvetinka
Actief Lid

Kvetinka's avatar

Nationaliteit:

Citaat:
Petra7183 schreef:

S tim stebou Uplne souhlasim. Holandanky jsou podle miho namysleny husicky ktery zajima jenom jediny, Jak se obliknout a namalovat. Uplne neco jinyho nez Cesky.
Petra
S tim nesouhlasym. Cesky jsou taky takove. jen je jen rozdil a na ten rozdil jsi zapomela. Cesky se dovedou pekne oblect a namalovat coz holandanky moc neumi.

Ale zase mas pravdu v tim ze cesky jsou zivejsi.

-----------------------------------------------------------

Ja mam jen ceske kamaradky. S tema holandskyma to nejak neslo.
I ted co chodim do skoly si stale neco na me a na mou kamosku (taky ceska, sedi se mnou ve tride) hledaji.
To ze mluvime po skole cesky, a to ze nechceme patrid do skupiny (kterou skupinu mysli to nevim, mame svou a jsou tam i holandanky) apod.
Myslim si ze je to vic tim, ze cesky jsou jinac vychovane, a vi co chcou a co muzou, to se o holandskych holkach moc neda rict.

Ale taky jsem rada ze muj snoubenec je holandan. Je moc mily, vse mu chutna, Cesko se mu liby a pristim rokem tam zase pojedem.

Kvetinka
Kvetinka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-09-04, 20:58   #10
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:

to je zmatenej prispevek :-)
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.0.0 - RSS Feed