Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
Doklady k registraci v NL

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 24-09-07, 15:04   #1
Nieuw Lid

Nationaliteit:

Ahoj, doufam ze mi nekdo z vas poradi. Asi pred 2 tydny jsem se byla registrovat na Gemeente (doufam ze jsem to napsala dobre) a donesla si pas, mezinarodni rodny list a potvrzeni o trvalem bydlisti v CR a o tom, ze jsem byla vdana a jsem rozvedena ( kdy kde atd. ). Vse s vyssim overenim a apostylou. Jenze mi tady rekli, ze nejake potvrzeni z okresniho uradu jim nestaci ( ani s vyssim overenim a apostylou !!! ) . Tak nevim jestli chteji original oddaciho listu a ....hmmm jo rikali, ze tady kdyz se rozvedes tak dostanes na oddaci list razitko.Jenze u nas je to jinak.Mam jen 3x A4 jako zapis o rozvodu. Pokud budou chtit tohle tak zaplatim 3x 400Kc za preklad a pak za vyssi overeni a apostylu....no hafo penez....jen se bojim, ze jim to zas nebude stacit. Neni tady nekdo kdo si to ted taky zarizoval a vi co presne chteji? Z nich to neni mozny dostat poradnou radu
monce is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-09-07, 21:28   #2
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
Ahojky, ja jsem mela potvrzeni o rozvodu, ktery jsem nechala prelozit soudnim prekladatelem a overit apostilou...za to potvrzeni jsem v CR platila myslim 100kc...
Jay62 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 25-09-07, 10:05   #3
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahoj, dekuju za odpoved. No ja mela taky potvrzeni o rozvodu a nestacilo jim to. Napsala mi to pani na matrice na okresnim urade normalne na A4 ( pak jsem to opatrila Vyssim overenim, preklad a pak apostyla ). Jaky potvrzeni jsi mela ty?
Oud 25-09-07, 18:16   #4
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
ahoj, ja jsem mela potvrzeni primo ze soudu. Sice sebou osivali, ze nic takoveho nedelaji, ale i tak jsem ho dostala...ted jsem to vyhledala v dokladech. Prikladam, snad ti to pomuze...
Bijgesloten afbeelding
Bestandstype: jpg potvrzeni.JPG (47,4 KB, 16x bekeken)
Oud 25-09-07, 22:28   #5
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Dekuju moc moc moc. Skvely napad prilozit to. Aspon si to muzu vytisknout a ukazat jim v Cechach co vlastne chci. Ted jen doufat, ze jim to tady bude stacit. Diky diky moc :-)
Oud 26-09-07, 06:16   #6
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
Neni vubec cas, sama moc dobre vim, jak bylo tezke si dat vsechno dohromady...a nejhorsi je ta neinformovanost, vsude ti reknou neco jineho...ja jsem se taky zhrozila toho, ze by se mel prekladat cely rozvodovy list, koho zajima, proc je clovek rozvedeny, je to kazdyho vec, tim jsem taky argumentovala...jinak jsem to mela prelozeny taky jenom do anglictiny, kterou mi uznali...drzim palce. Kde ted vlastne jsi? V CR nebo NL??
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed