![]() |
|
|
#11 |
|
Lid
|
Re: Pratelstvi
No prave ze nedokazu !
... teda alespon zatim. Mam rada cerny humor a takovy ten cesky humor se skrytym vyznamem. Nekdy mi prijde, ze Holandanum (chlapum) muzu rict cokoliv a delat si z nich srandu. Holandanky to mnohdy nepochopi a urazi se. OU OU OU |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Berichten van gasten...
|
Jano, s cernym humorem, to tu moc neporidis, oni nepochopi ani normalni humor - bez skryteho vyznamu.
Ja mam stejne zkusenosti, s chlapama si tu rozumim mnohem lip, zdaji se mi mnohem nadanejsi, vtipnejsi, vic jim to pali a da se s nimi povidat o leccems. Zensky - holandanky jsou hrozne chytre a boji se, aby si nezadaly. A jsou takove bez emoci, jako umele.... Zkousela jsem uz nekolikrat navazat pratelstvi s holandankami, ale nejak me to nejde. Oni se te vyptavaji, vypada to, ze je to zajima, ty jim vypravis o sobe, treba ruzne historky, oni se usmivaji, ale nakonec zjistis, ze oni ti o sobe nereknou vubec nic - nebo jen hodne malo. A ze si priste ani nepamatujou, co jsi jim rikala a klidne se te zeptaji znovu. Tak nakonec to vzdas a myslis si sve. Nejdriv jsem porad premyslela, kde je chyba, rikala jsem si, ze je to treba ve mne, ze to chce cas ..... Ale neni to casem, ani jinou reci, je to v lidech. Uz nemam silu a kdyz se potrebuju hodne vykecat, tak si odskocim do Prahy. Je to skoda, ze bydlime tak daleko od sebe, co? Mohli bychom dat lahvinku a pekne to vsechno probrat.... Ale kdovi, treba na pristim setkani fora....??? Tak zatim ahoj a vzpominate na Knoflikare ? "Po tom nepatrej, to neres...." Zkratka to tak je a jine asi nebude. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Actief Lid
|
Holandsti muzi se ve spolecnosti chovaji v pritomnosti sve zeny/pritelkyne uplne jinak nez kdyz jsou sami. Holandani jsou dost casto pod pantoflem. Mam tady byvaleho colegy holandana (ale ceska republika je pro neho neco jako druhy domov) s kterym si dokazu uplne o vsem popovidat, ale nesmi byt jeho zena v dohledu
. A ty domluvy na mesis dopredu to me taky hrozne vadi. S jednou holandankou se uz tak domlouvam 4 roky !!! a jeste jsme se na nicem nedomluvily a ona je doma s detmi ale cas ma vzycky az tak za mesic. Copak je vim co bude za mesic v 10:00 hod. ??? ![]() Taky me vadi ze holandanky jsou strasne feministky . Holandanku v sukni je zazrak videt (nepocitam leto). Delala jsem tady v NL 3,5 roku pro ceskou firmu. Ja jsem sukni musela nosit kazdy den a kdyz prijela delegace z Prahy tak chtel reditel aby se holandske damy taky slusne oblekly. Ale oni ne vzali si svoje polobotky, optahle kalhoty a vytahany svetr. Sukne nevedou. A kdyz jim nekdo zalichoti tak je hned seksualne napada. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Lid
|
Citaat:
Doma na to asi opravdu nejsou zvykli... |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Lid
|
Citaat:
Je ale pravda, ze dobre pratelstvi se buduje dlouho... |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Lid
|
Heli,
v Rotterdamu se muzeme setkat taky. Pritel je totiz velkym fanouskem Feyenoordu Rotterdam a ma sezonni kartu. To znamena, ze alespon jednou tydne jezdi do Rotterdamu na zapas. Ja se s nim muzu svest Do Holandska se vsak hodlam naplno presunout az zacatkem pristiho roku V zari podame zadost o partnership visa. Uz jste byl nekdo na nejakem Forum srazu ? Mluvi se tam take cesky ??? Pardon, trochu jsem odbehla od tematu. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Sam priznava, ze jeho oblibena aktivita je sedet v Cechach na terase a sledovat vsechny ty dlouhe nohy, obnazena bricha a vystrihy... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Actief Lid
|
Pokud nikdy nic jineho nepoznaly, tak by urcite nepochopily, jak to myslime a urcite by hlasite protestovaly.
![]() Snad mozna jenom Holandanky, ktere zily urcitou dobu v zahranici by na to mely jiny nazor?! |
|
|
|