![]() |
|
|
#11 |
|
Nieuw Lid
|
Ja, dik za informaci. Nevim, jaka byva ucast, ale snad by se to dalo presunout operativne do nejakeho prostoru pod strechou, na svaraka, podle pocasi, nebo ne? Jestli budu v Amsterdamu, pokusim se to najit.
Libor |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Lid
|
Ahoj všichni.
Teprve nedávno jsem se zaregistroval a ještě jsem se tu nerozkoukal. Přišel mi mail s pozváním na zítra. Nikoho z Vás neznám (tudíž Vy nznáte mě) takže nevím do jaké míry jsou "cizinci" vítáni. ;-) Jinak bych se docela rád přijel podívat. Kyž mi někdo znalý poradí kde se dá poblíž parkovat,budu rád. Nějaká ulice jako záchytný bod pro GPS by taky bodla. chachar PS: Jaké je vhodné zápisné? Posledního Ferneta z domu už jsme vypili a zásobování vázne. :-) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Super Lid
Nationaliteit:
|
Hoop dat jullie het leuk hebben gehad. Helaas kon ik er niet bij zijn omdat vandaag de nationale Dan examens waren voor Tae Kwon Do waar we met mensen van onze sportschool waren.
Maar de zomer is nog lang niet afgelopen, dus hopelijk is de meeting ook voor herhaling vatbaar. (als het nou ook nog eens echt zomerweer wordt. ) |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Lid
|
ik hoop ook dat het leuk was geweest, ook al was het misschien niet zulk mooi weer.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Lid
|
Presne v 17 hod zacalo mrholit, ale nakonec se vse v dobre obratilo a seslo se nas ve Westerparku dvacetpět.
![]() Pro ty, co se nedostavili, nezoufejte. Jeste bude opacko v srpnu. Datum se urci pozdeji. A na otazku zde vyse zminenou, vsichni jsou vitani. ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Volwaardig Lid
|
Bunda
Kdo jste si tam zapomnel bundu, tak se mi ozvete.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Lid
|
Kolik se vás tam sešlo? Dělate tyhle srazy každý rok ?
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj
Tak to jsem nevedela, ze se tady konaji takove dobre srazy..No jsem tady vlastne teprve tyden. Jestli se bude konat nejakek opacko, nebo bude nejaka dalsi akce, tak se klidne pridam, hledam si tady totiz nejake zname ........ |
|
|
|